sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Ratkaisu asukriiseihin: kapselipukeutuminen

* postaus sisältää mainoslinkkejä

Olen tällä viikolla tuijotellut Caps Lookin Iina Lappalaisen ilmaisen Vaatekaappi-workshopin videot läpi henkisesti valmistautuen seuraavaan raivausprojektiin, joka tulee olemaan kaikista haastavin, vaikein ja todennäköisesti eniten aikaa vievä. Se mun varsinainen vaatekaappi tai oikeastaan huone. Se on sellainen pieni koppero tuolla yhden käytävän päässä. Ovea koristaa luonnollisesti TPS:n pelipaita. Sen kopperon sisältö on aikamoisen sekaisin juuri nyt.

Kyllähän minä silloin tällöin vaatekaappini olen siivonnut, mutta sisältäessään liian paljon vaatteita se menee jälleen sekaisin todella nopeasti. Nyt kaappini on ollut jo todella pitkään mullin mallin ja pukeutumiseni kulmakivet ovat olleet toimivat farkut sekä 4-5 eri yläosaa, joita olen pyörittänyt päälläni viikosta toiseen. Se on muuten ihan hyvä homma, mutta mua on mietityttänyt onko ok säilyttää näitä vaatekappaleita olohuoneen sohvalla sen sijaan, että ne asuisivat vaatekaapissa. Ei välttämättä?


On siis tullut aika käydä vaatekaapin kimppuun. En vielä tiedä milloin ehdin aloittamaan projektin, mutta toivottavasti pian. En myöskään oikein tiedä miten tällä kertaa kävisin kaapin kimppuun, joten ajattelin ottaa selvää millaisia vinkkejä Vaatekaappi haltuun kapselipuvustolla -verkkokurssi (saan kurssin yhteistyönä) tarjoaa.

Periaatteessa varsinaiset asukriisit eivät ole minun suurin ongelmani pukeutumisessa vaan lähinnä vihaan sekaista vaatekaappiani. Tykkään pukeutumisesta ja mulla aika harvoin on mitään asukriisiä, koska olen fiilispukeutuja. Aamulla puen päälleni sen kokonaisuuden mikä tulee mieleen ja viime viikkoina se on ollut tyyliä "en tänään laita tätä hupparia, koska se oli eilen, laitankin siis tän neuleen ja ton hupparin joskus ensi viikolla taas". Olen toki utelias sen suhteen millaista tehokkuutta (ja rahan säästöä, kun ei osta enää turhaan jo sitä, minkä omistaa) omaan pukeutumiseen voi saada, jos tosissaan pystyy hahmottamaan koko vaatekaappinsa sisällön aina.


Mites sun vaatekaappi, pysyykö se järjestyksessä? Koodilla kapsmari10 saat 10 euroa alennusta 27.11. alkavasta Caps Lookin Vaatekaappi haltuun kapselipuvustolla -verkkokurssista!

2 kommenttia :

 1. Täälä kanssa yksi jolla vaatekaappi ongelma! Entisessä asunnossa oli vaatehuone ja nyt kaikki pitäisi mahduttaa yhteen vaatekaappiin.. Tsemppiä sun projektiin :)

  http://nouw.com/andstyleis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe joo! Mä oon asunut vuorotellen asunnoissa, joissa yhdessä oli vaatekaapit ja toisessa taas valtava vaatehuone. Sen jälkeen jälleen kaappeihin ja nyt on todella pieni koppero ns. vaatehuone. Kiitos, tsemppiä tässä tarvitaan juu! Toivottavasti sinäkin saat kuteet mahtumaan :)

   Poista