tiistai 5. joulukuuta 2017

Black Friday -ostoksia

* postaus sisältää mainoslinkkejä

Olen tainnut hamstrata uutta kosmetiikkaa taas ihan huolella. Siltä ainakin tuntuu. Black Friday sai mut kyttäämään Elevenin tunneittain vaihtuvia tarjouksia ja teinkin siis samana päivänä 2 eri tilausta 😅🙈 Ensin aamulla, kun Biothermit olivat alennuksessa ja sitten illalla, kun oli the Balmin vuoro.


Tuli hankittua kosteuttava naamavoide, kasvovesi ja käsisaippuaa 😄 Mä en tiedä mikä siinä on, mutta unohdan aina ostaa käsisaippuaa kaupasta, joten päätin sitten lipsauttaa netissä ostoskoriin yhden putelin huvikseen. Jurliquen seerumi oli aiempi hankinta samalta viikolta, kun yhtenä päivänä olivat kaikki ihonhoitotuotteet alennuksessa.


Meikkiosastolta tilasin tuollaisen Pixin monitoimipaletin, koska tajusin tuon olevan ehkä aika näppärä matkoilla! Pakkaamisessa nimittäin ärsyttää eniten se, kun kosmetiikka painaa aina ihan tuhottomasti! Hankin myös uusia luomivärejä, ihan kuin en luomivärejä jo muuten omistaisi ja uuden eyelinerin.Sunnuntain meikissä mulla oli näistä uusista hankinnoista luomilla Nude Duden sävyä Faithful ja poskilla varjostukset ja korostukset Pixin paletista. Eyelineria en vielä uskaltanut testata näistä, koska se vaikutti sen verran kostealta (=kunnon mustaa), että säästän sen johonkin juhlameikkiin.


Nyt joulukuussakin kannattaa kytätä Elevenin tarjouksia, sillä heillä on joulukalenteri meneillään kuten monilla muillakin nettikaupoilla. Tänään alennusta saa -20 % Swiss Clinicin tuotteista. Itselläni jäi edelleen ostoslistalle kaikenlaista, kääk!! Esimerkiksi tarvisin ihan ehdottomasti tämän Nyxin glitterprimerin ja uuden kulmakarvavärin, koska oon jo saanut kuivatettua mun nykyisen Anastasian, hupsis!

Mitäs kosmetiikkaa te olette shoppailleet viime aikoina?

2 kommenttia :

  1. Pitäisi päästä Marin meikattavaksi ja meikkejä penkomaan:D T.lakritsijäätelö

    VastaaPoista