keskiviikko 27. joulukuuta 2017

JOULUN JÄLKEEN ON HYVÄ ARKI

Tv:ssä pyörii Hyvät ja huonot uutiset, mies vieressä chattaa tabletilla jossain nettichatissa opettaen intialaisia koodaamaan ja minä mietin mikä ihme minua viehättää Mikko Kuustosessa. Olen kai saavuttanut jonkunlaisen vanhuuden rajan.

Maha on täynnä joulun jäljiltä. Vuorotellen kinkkua ja suklaata eli paras mahdollinen ruokavalio. Olo on väsynyt, sillä olin taas kuskina meille kaikki kilometrit Vimpelistä Turkuun ja siihen päälle kävin vielä pikaisesti Kupittaan Cittarissa, josta parhaat alesuklaat olivat ahnaat turkulaiset jo käyneet hamstraamassa.


Jouluna ehti rentoutumaan kunnolla ja sen ansiosta odotan jo malttamattomana tulevaa uutta vuotta. En vielä tiedä mitä kaikkea haluan ensi vuonna toteuttaa, mutta on todella vahvasti sellainen olo, että tulen saamaan aikaiseksi paljon enemmän kuin tänä vuonna.

Aion liikkua, kuvata jalkapalloa, tehdä töitä ja järjestellä kotia. Eli keskittyä siis ihan perusarkeen, kuten aina ennenkin, mutta haluan saada aikaiseksi enemmän kuin ennen! Haluan osata enemmän erilaisia asioita ja olla läsnä omassa elämässäni.


Joko te odotatte uutta vuotta? Onko suunnitelmissa jotain uutta?

Musta tuntuu, etten ole pitkään aikaan odottanut mitään niin paljon kuin just nyt uutta elämää, vaikka sinänsä mitään erikoista ei edes ole tiedossa. Optimistille kai riittää vain tieto siitä, että vuoden pimein päivä on taas ohi ja ollaan jo kovasti menossa kevättä kohti 😄🙊

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti