lauantai 23. joulukuuta 2017

JOULUVIIKKO

Lahjat on paketoitu, petivaatteet vaihdettu ja tiskit tiskattu. Työviikko hoidettu alkuviikosta erittäin pirteästi ja loppuviikosta sitten vähän vähemmän pirteästi, huhheijaa. Torstaina juuri ennen lounasta iski ihan järjetön väsymys, johon ei auttanut edes kahvi ja hädin tuskin jaksoin edes hymyillä eli tilanne oli todella vakava. Eilen olin koko päivän hillittömän levoton ja mietin onko nyt mennyt jo liian kauan ilman urheilukuvausta, kun alkaa ADHD taas iskeä, höhö! Noh, ehkä kyse ei ole siitä vaan kaikesta muusta ympärillä tapahtuvasta.


Keskittymiskyky on kyllä sellainen supervoima, johon kannattaa panostaa. Jos satut omistamaan hyvän keskittymiskyvyn ihan luonnostaan, onnittelen. Olen myös äärimmäisen kateellinen teille, jotka pystytte käymään ylipitkiä exceleitä läpi joka päivä kyllästymättä niihin. Jos mun täytyy käydä joku excel läpi, mulla on jossain välilehdessä twitter auki, jotta voin lukea sitä välillä ja sitten taas jatkaa. Mä en kertakaikkiaan pysty käymään yhtään exceliä läpi ilman twitteriä. Eräät työhöni kuuluvat paperiset listat sentään lähes aina pystyn selaamaan läpi ilman muita aktiviteetteja, mutta kyllä niidenkin kanssa on täytynyt joskus taistella.


Tänään mun pitäisi pystyä keskittymään autolla ajamiseen reilu 5 tuntia. Ajokeli tulee olemaan kuulemma erittäin huono, mikä mua kyllä vähän epäilyttää. Juu, sataa lunta, mutta se muuttuu vedeksi päivällä ja olemme perillä toivottavasti juuri ennen kuin tiet jäätyvät. Noh, varovainen täytyy silti olla ja tosiaan, oli keli mikä tahansa, pitkän matkan ajo vaatii aina vähän enemmän voimia.

Niin parasta, kun saa vihdoin hiljentyä joulun viettoon. Irtautua arjesta hetkeksi ja viettää aikaa läheisten kanssa. Tykkään

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti