perjantai 15. joulukuuta 2017

KARUSELLIVIIKKO

* postaus sisältää mainoslinkkejä

Alkaa tämäkin viikko olla taas pulkassa, huhheijaa. Aikamoinen karuselli ollut ja vielä viikonloppuna edessä lisää pyöritystä!

 Hienoja päiviä tällä viikolla, mutta kaiken valoisan ajan joutunut kököttää sisällä. Tupakoitsijoiden kulta-aikaa, he kun ramppaavat ulkona jatkuvasti.

Meitsillä alkaa tukassakin olemaan taas pituutta, jeiii!

Juttelin tuossa jossain postauksessa siitä kuinka tekisi mieli hankkia jäsenyys Elixialta, koska mieli tekee jumppaamaan. Niinpä sitten maanantaina tein diilin ja kävin jo samana iltana hakemassa jäsenkortin sekä tutustumassa paikkoihin. Olipa aikamoinen yllätys kuinka iso liikuntakeskus tuo jokirannan Elixia onkaan! Het (vimpeläisittäin) monta eri jumppasalia ja huikea saunaosasto 😳 Naureskelinkin, etten minä mihinkään jumppaan taidakaan vaan saunomaan 😄

Huomasinpa vain sitten, ettei sillä pelkällä salijäsenyydellä pitkälle pötkitä, jos ei tiedä missä entisaikojen treenikengät on ja onko ne oikeastaan enää hyvät, kun niillä tuli kuitenkin jumpattua aikoinaan joitakin vuosia. Löysin toisen kengän, mutta toisen lokaatiosta ei ole mitään hajua vieläkään. Niinpä googlettelin maanantai-iltana nettikauppoja ja lopulta päädyin XXL:n puoleen tiistaina suoraan töistä päin. Se oli ihan hyvä valinta, sillä sain New Balancen treenikengät 40 eurolla!!

Googlettelu osui sen verran omaan nilkkaan, että törmäsin Stadiumin sivuilla ylihalpaan untuvatakkiin (40 e sekin) ja lopulta mun oli pakko tilata se, koska just tuollainen talvitakki multa on vielä puuttunut. Värikin on ihan ok ja oikeastaan hyvä vaan, ettei vaihtoehtona ollut mustaa.


Kyllä minä sitten koko keskiviikon mietin sitä, kun mulla oli illaksi jumppa varattuna. Vähän ressasi aikataulu, kun pääsen töistä aika myöhään ja käytännössä ei ollut aikaa kuin käydä kotona vaihtamassa vaatteet ja pakata kassi mukaan. Lisäksi uudet paikat jännittää aina, kun ei tunne käytäntöjä ja silleen.

Kerkesin kuitenkin ihan ajoissa paikalle. Olin aika varma siitä, etten tuon jumpan jälkeen pysty nauramaan moneen päivään vatsisten hapotuksen takia ja etten edes pysty jumpata kunnolla, koska oon niin rapakunnossa kaiken sairastelun jälkeen, mutta hitto!! Pysyin hyvin mukana hommassa, joissakin liikkeissä piti vähän keventää lopussa ja toistaiseksi olen pystynyt nauramaan ihan helposti.

Ja nauramisesta puheen ollen, selasin keskiviikkoiltana mun vanhoja HeiaHeia-merkintöjä, koska mua kiinnosti kuinka pitkä tauko mulla on ollut näistä ryhmäliikuntatouhuista. Jouduin selata noin vuoteen 2011, mutta sitä ennen repeilin mun ratsastuspäivityksille: "Mari käskytti ja Iivari pukitti.",  "Imbulla yritin vääntää asetusta ulospäin. Oli kummallista.", "Tupsun kans vähä takuttiin. OLi niin kauhean kiire, ettei oikeen ees pohjetta ehtiny väistämään..", "Tahvo kiersi kaviot etuosan ympäri.", "Vertti (avo)taipu, minä en." ja "Komilla vatsalaukkaa." 😄 (Millonhan muuten keksin, että oliskin muuten kiva mennä taas ratsastamaan nyt kun tuo jumppaharrastuskin piti saada takaisin?)

Eilen aamuna heräsin pirteänä ja olin hyvillä mielin, kunnes tuli päivän ensimmäinen vastoinkäyminen ja siitä se sitten lähti ihan käsistä. Koko aamun olin kuin myrskyn merkki, lounaalla oli pannaria jälkkäriksi ja yritin leppyä, mutta siinä vaiheessa, kun päivällä tajusin mobiiliverkon katoavan mun puhelimesta kesken kaiken, hakkasin päätä pöytään ja totesin päivän olevan kertakaikkiaan toivoton tapaus. Vaikka olikin torstai.

Se mobiiliverkko katosi siis siksi, kun vaihdoin liittymää ja sen siirtopäivä nyt vaan sattui olemaan eilen. Enpä muistanut ja mulla oli se uusi kortti siis kotona.


 Tonttu oli tuonut lahjoja olkkariin, hui!


Pääsin asioimaan vihdoinkin Postin pop upissa, vaikka mua harmittaakin, kun meidän postinumeroalueen pop up ei ole Kupittaan Cittarin pop up. Hain eilen itse asiassa paketteja 3 eri paikasta, mikä on kyllä vähän tylsää. Eniten tylsää on se, ettei Zalando tarjoa Postia vaihtoehtona.

Tilasin itselleni nimittäin Zalandolta synttärilahjaksi vihdoin uuden kukkaron. Rakastuin FREDsBRUDERin nahkaiseen lompakkoon, koska se on vaaleansininen ja käytännöllinen sisuksiltaan. Ja voi luoja miten pehmeää nahkaa. Booztin paketti tuli myös ja sehän sisälsi mm. kuoret puhelimeen.

Kauheasti kaikkea shoppailua joulukuussa, mutta tämä kuukausi ilmeisesti on vain sellainen aina. Tammikuussa sitten täytyy vain keskittyä jumppailemaan eikä harhailla kaupoissa.

Hei muistutuksena vielä tähän loppuun, että arvonta päättyy tänään!! Muistakaa osallistua! Ja hauskaa perjantaita sekä viikonloppua! Mulla on vähän menoja, joten luvassa ei välttämättä ole postauksia. Kirjoitan sitten, kun ehdin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti