sunnuntai 10. joulukuuta 2017

MARI 34

Se oli tiistai, kun kälätin puhelimessa Aaltosen Hannun kaupassa (Kupittaan Cittari). Mun piti juuri lohkaista joku lause, johon liittyi mun oma ikä, mutta se aloitus jäi siihen, kun en muistanut kuinka vanha olen. Mietin ääneen, että hetkonen, oonko mä 33 vai 34 ja paljonko mä täytän tän viikon sunnuntaina. Onneksi puhelimen toisessa päässä oltiin jälleen kerran hieman enemmän meikäläiseen verrattuna kartalla ja kuulin olevani edelleen 33 ja täyttäväni 10. päivä 34.

Että tässä sitä nyt ollaan. 34 vuotta sitten isä lähti viemään äitiäni Seinäjoelle 30 asteen pakkasessa keskellä yötä. Tiedättehän, että autoista ei voi ikinä tietää jääkö niillä välille ja 80-luvulla ei ollut edes kännyköitä, jos jotain olisi sattunut. Vimpelistä Seinäjoelle on tunnin matka ja siihen mahtuu pitkiä metsätaipaleita. Se taisi olla meikäläisen ensimmäinen elämysmatka, höhö!


paita NLY Trend (täältä, adlink)

Mitäpä sitä 34-vuotias akka muuta joulukuisena sunnuntaina tekisi kuin lähtisi tietysti shoppailemaan! Olen tässä odotellut jo hetken, että minua joitakin vuosia vanhempi rouvashenkilö jaksaisi herätä ja lähteä viettämään laatuaikaa kanssani Ikeaan ja ehkä Myllyyn.

Nyt näköjään puskee jo viestiä, että ehkä kohta, joten minäpä menen laittamaan sukat jalkaan! Palataan taas!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti