maanantai 11. joulukuuta 2017

ONNEA PIMEYTEEN TUOVAT ASIAT JUST NYT

Marraskuun pimeysmasennuksesta on todellakin päästy yli, koska haluan listata just nyt eniten onnellisuutta lisäävät asiat. Enää vajaa pari viikkoa, kun päivät alkavat taas pidetä! Jeeeeee!


♡ Tulin tosi iloiseksi, kun ihmiset muistivat eilen synttärini! Sain monia onnitteluviestejä henk.koht. eikä vaan niin, että aktiivisimmat spämmäävät facessa. Siis ei siinäkään vikaa ole, mutta kyllä henkilökohtaisuus lämmitti erityisesti! Olen itse ihan saaterin huono onnittelemaan ketään facessa ja pitäisikin tästä lähtien muistaa onnitella mieluummin viestillä kuin yleisesti faceseinälle.


♡ Parilapannu! Hannatikkeli tästä puhui mulle joskus tänä vuonna ja se syöpyi päähäni totaalisesti. Yleensä en muista mitään, mitä tuo kielillä puhuva nainen mulle on sanonut (olen ihana, tiedän). Halusin siis parilapannun koristamaan keittiötäni ja tarkoitus olisi sillä vielä joskus jotain kokatakin.


♡ Heräteostoksena juoru hyllyn päälle. Tavoitteena on pitää se hengissä, koska juoru on jotenkin kiva huonekasvi.


♡ Uusi banneri tässä blogissa ja kaikki muu pieni ulkoasusäätö. Aina sitä mietii miten tätä blogia voisi parantaa ja yleensä bannerin vaihtaminen auttaa vähäksi aikaa. Sisällön parantaminen on tietysti mielessä myös, mutta se ei aina ole niin helppoa.

♡ Ajatus siitä, että aloittaisin ensi vuonna jonkun uuden liikuntaharrastuksen. Tai lähinnä ehkä paluu vanhaan, sillä olen jo pari vuotta silloin tällöin haaveillut niinkin hurjasta hommasta kuin ryhmäliikuntatunneista. En ole varmaan koskaan asunut niin lähellä mitään liikuntakeskusta kuin tällä hetkellä, joten... ELIXIA, will you marry me? (Jos jollain on kokemuksia Jokivarren ELIXIAsta, luen mielelläni niistä kommenttiboxin puolella!)

Onko joulukuu kohdellut teitä paremmin kuin marraskuu? 😊

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti