lauantai 9. joulukuuta 2017

Rento lauantaiaamu

* postaus sisältää pari mainoslinkkiä

Heipä hei! Meillä on täällä meneillään rentoiluaamu, tuo toinen tuossa katselee youtubesta jotain käsittämätöntä koodariläppää (javascript peer2peer real-time database, jepjep) ja minä olen tässä surffaillut nettikaupoissa tavoilleni uskollisesti. Olen tässä puoli viikkoa haaveillut puhelimen kuorista ja jostain syystä By Malene Birgerin kuosi on aina miellyttänyt silmääni erityisesti. Niinpä nyt vihdoin klikkasin tilaukseen nämä. Kunpa joku päivä voisin hankkia merkiltä jonkun laukun!Olen tällä viikolla uurastanut olohuoneemme kimpussa. Vaihtanut parin pienen pöydän paikkaa, yrittänyt saada kamerakamat jotenkin siistimmin samaan kasaan (näille pitäisi löytää sijoituspaikka jostain toisesta huoneesta), pyyhkinyt pölyjä, siivonnut kirjahyllyn päältä kaikki kamat johonkin muualle ja etsinyt joulutähden ikkunaan. On paljon kodikkaampaa nyt, mutta huone kaipaisi kyllä viimeistelynä vielä maton. Katselin huvikseni Elloksen mattovalikoimaa, mutta totesin etten voi tilata tänne blogimattoa, koska se ei välttämättä sopisi kuitenkaan väreihin. Vaikea toki tietää kokeilematta, mutta jokin ajatuksessa tökkii ja silloin se kertoo siitä, että hankinta ei ole oikea. Jotain muuta siis täytyy keksiä.


Tänään mulla piti olla perinteiset joulukuiset kekkerit (synttäriviikonloppu!), mutta ne kuivuivat kasaan ihan mystisesti, joten ajattelin ottaa (viinaa 🙊) mukavan rennosti villatöppöset jalassa tämän päivän. Näitä rentoja viikonloppuja ei nimittäin liikaa ole tänä vuonna ollut.

Kekkereistä täytyy sanoa sen verran, että vielä koskaan mulle ei ole käynyt niin kuin nyt kävi. Ikinä ei ole tarvinnut perua bileitä. Olin nuorempana erittäin hyvä järjestämään opiskelijasolubileitä ja edelleen tykkään ajatuksesta järjestää juhlat. Nykyään sitä ei vain tule tehtyä enää!! Nyt yritin, mutta oma lähestyminen ajankohtaa oli vähän haparoiva ja sen seurauksena homma lässähti käsiin. Taidankin siis ottaa tavoitteeksi ensi vuonna järkätä vähän paremmin.


Nyt taitaa olla aika nostaa pylly sohvalta ja mennä möyrimään vaatekaapin puolelle. Tarvii aloitella sitäkin projektia jo vähitellen.

Hauskaa lauantaita just sulle! 😘

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti