maanantai 4. joulukuuta 2017

Satusiltoja ja muuta

Ah, rauhallinen viikonloppu takana, vaikka se menikin lähinnä itsensä parantelun merkeissä. Nuhasta huolimatta jaksoin tehdä pieniä rästihommia sekä lauantaina että eilen ja tuli sitä kaupoissakin kierreltyä vailla mitään erityistä ostettavaa. Kummasti sitä silti kaikkea aina löytää, kuten käsirasvaa ja saippuaa.

Lauantaina kävin iltakävelyllä Teatterisillalla, kun se on muutettu taas satusillaksi. Niin ihana havupuiden reunustama silta rauhallinen musiikki taustalla! Tänä vuonna Teatterisilta on Taru sormusten herrasta -silta, kun viime vuonna sillalla sai kuunnella suden ulvontaa.

Teatterisillan kuvailujen jälkeen kävelin takaisin kotiin virittelemään Netflixistä jonkun jouluisen romanttisen komedian. Vitsit kuinka viihdyttäviä ne onkaan! Eilen iltanakin katsoin vielä yhden, heh. Kohta olen kolunnut Netflixin ihan tosissaan läpi.

Tällä viikolla ohjelmassa on kodin järkkäilyä, itsenäisyyspäivän rentoilua ja tuttujen kyttäämistä Linnan juhlista, leipomista, yhdet pienet kekkerit ja toivottavasti ulkoilua. Blogiin ajattelin pientä arvontaa jossain kohtaa, muistakaa siis seurata blogin päivittymistä!

Ps. Olen aika rakastunut tuon viimeisen kuvan bokehiin. Sigma 30 mm/1.4 taitaa sittenkin olla aika kova laite!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti