tiistai 12. joulukuuta 2017

TÄNÄ VUONNA LÄHETÄN JOULUKORTTEJA

Siitä on 9 vuotta, kun siirryin postinjakajan työstä muihin tehtäviin. Postinjakajan työ ei ole mikään helppo työ, ei fyysisesti eikä henkisesti ja jouluviikolla työpäivät venyvät 9-12-tuntisiksi, vaikka kuinka yrittäisi lajitella ja jakaa nopeasti. Tai näin ainakin oli silloin 9 vuotta sitten, nykypäivän postinjakajan olen nähnyt viimeksi syyskuussa ja silloinkin siviilissä.

Sain silloin aikoinaan ilmeisesti tarpeekseni joulukorteista, enkä lähettänyt niitä koskaan, vaikka mulla olisi ollut kyllä joulumerkkejä sitä varten. Mulla on nytkin menneiden vuosien joulumerkkejä joitakin arkkeja, hehe!

Nyt on ilmeisesti kulunut korttien lajittelusta ja jakamisesta tarpeeksi kauan aikaa, sillä tänä vuonna minäkin lähetän joulukortteja! Haluan taas alkaa lähettää joulukortteja, joten aloitin tänä vuonna varovaisesti laittamalla kortit lähimmille serkuille ja pikkuserkuille. Osoitteet jouduin ikävästi kysymään kaikilta suoraan, mutta ensi vuonna ne onkin sitten jo tallessa valmiiksi ja voin vain keskittyä yllättämään ihmisiä, hihi!

Muistattehan postittaa joulukortit tänään, jos aiotte käyttää halvemmat merkit!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti