lauantai 20. tammikuuta 2018

BLOGGAAJIA JA LUONNONKOSMETIIKKAA

Luen aika paljon blogeja. Tavallaan. Lukisin enemmän, jos jokaisen lukulistallani olevan blogin jokainen postaus olisi otsikoltaan tarpeeksi houkutteleva, mutta näin ei valitettavasti ole. Joskus on myös päiviä, kun aamulla tosi kiinnostavalta vaikuttanut otsikko ei enää houkutakaan illalla ja lopulta koko Bloglovinista ei muka löydy mitään luettavaa. Uskon väsymyksen tason vaikuttavan asiaan ja aamuisin sitä kai on jotenkin enemmän toiveikas koko elämän suhteen? Tarkoitan siis sitä, että aamulla kaikki self help -otsikot näyttävät todella hyvältä ja illalla sitä on jo menettänyt pelin, eikä aivoihin enää mahdu mitään, mikä saattaisi aiheuttaa ajatuksia ja toivokin on jo sammunut yhdessä järjen valon kanssa.

Loma-aikaan on myös luonnollisesti enemmän aikaa lukea blogeja. Tuossa uuden vuoden tienoilla minulla oli luppoaikaa ja satuin sattumalta surffailemaan eri blogiportaalien sivuilla etsien jotain uutta huikeaa luettavaa. Uusien blogienkin etsimistä siis harrastan joskus, koska minusta tuntuu, etten todellakaan ole pelannut vielä internetiä läpi mitä huippuhyviin blogeihin tulee.

Niin, se uusi vuosi. Olin siis surffannut ja silmiini osui Asikaine. Klikkasin blogiin ja yllätyin! Asikaine ei olekaan mies!! Olin jotenkin aina kuvitellut hänen olevan mies. Jäin koukkuun tietysti heti blogin kerrontaan, välillä jotain erilaista tasaisiin ja kimaltaviin lifestyleblogeihin verrattuna. Hihittelin itsekseni, kun mietin millainen se tilanne olisi, kun kertoisin joskus jossain Asikaiselle kuinka luulin häntä mieheksi.

Sitten koitti tämä viikko. Olin ilmoittautunut jo aikoja sitten Mamma rimpuilee -blogin Biodelly-iltaan, koska kerrankin Turussa jotain blogihäppeninkiä ja silleen. Arvatkaa mikä reaktio, kun infosähköpostissa ilmoitettiin paikalla olevan myös Salamatkustaja, Valeäiti ja Asikaine!!! Mietin koko viikon kuinka voin ikinä mennä sanomaan kellekään vieraalle ihmiselle kuinka olin vuosia luullut hänen olevan mies, koska en vain ollut ikinä klikannut blogiin asti katsomaan mikä hän on.

Sain onneksi Maaritin mukaan henkiseksi tueksi. Aloin jo pari tuntia ennen tapahtumaa ulista kuinka jännittävää ja snäpin mystory täyttyi jollain asukriisilätinöillä, höhö! Eihän mulla edes ikinä ole mitään asukriisejä!

Tapahtuma oli siis torstaina ja paikalla oli Mamma rimpuilee -blogin lukijoita. Saimme infoa sekä meikkaamiseen että yleisesti luonnonkosmetiikkaan liittyen. Siinä tuli samalla vähän shoppailtua ja saimme myös goodie bagit. Ai että, en ole kirjoittanut "goodie bag" vuosiin!
Ja mitenkäs sen Asikaisen kans kävi? No minä menin sanomaan, että terve, luulin sua mieheksi ennen kuin klikkasin blogiisi. Siitä se sitten lähti. Selvisi, että olemme pelanneet futista aikoinaan Raumalla vastakkain, höhö!

Ostin mm. Rahuan hoitoaineen ja Lily Lolon meikkipuuterin. Hoitoaine siksi, kun mua on alkanut ällöttää muovi, joka valuu meidän viemäreistä alas kosmetiikan muodossa ja haluan ehdottomasti vaikuttaa merten muovikuormaan omalta osaltani sen minkä pystyn. Hoitoaine, shampoo ja suihkusaippua ovat mielestäni helpoimpia aloittaa. Lily Lolo sitten taas siksi, kun se sai tapahtumassa niin paljon kehuja ja sen hinta ei päätä huimaa, se nimittäin maksaa vain 18,90 euroa!

Tapahtumasta jäi tosi hyvä mieli, koska muita bloggaajia on tietysti aina mukava nähdä ja porukka oli muutenkin kivan oloista. Kiitos siis järjestäjille ja kaikille!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti