lauantai 13. tammikuuta 2018

KÄÄK - TÄNÄÄN MENNÄÄN

Tänään on se päivä, kun akkujen pitää olla ladattuna, kerrospukeutumiseen tarvittavien asioiden pestynä ja kuvausliivi valmiina. Tänään mennään taas!

Miten voikin olla, että futistauko on nyt taas ohi ja tästä se alkaa? En pysty ikinä ymmärtämään ajan kulumista.

Mun piti tehdä pari hankintaa, jotta pystyn kuvaamaan pari tuntia pakkasessa. Multa nimittäin puuttui kokonaan mustat toppavaatteet. Onneksi Turun keskustassa on Luhdan outlet ja kävin sieltä nappaamassa alehintaan Torstain takin sekä housut.


Toinen tärkeä hankinta oli vedenkestävä ripsiväri. Shiseido käveli mua Wikkellä vastaan alennushintaan, joten ostin pois kuleksimasta. Harja vaikuttaa aika kivalta, joten veikkaan tällä tulevan tosi hyvää jälkeä!

Eleven myy *tätä hintaan 33,20 €

Henkisesti olen valmiimpi kohtaamaan futiskuvaushaasteet kuin vuosi sitten olin. Silloin mua jännitti ihan saateristi, mutta tänään ei. Hyvä niin, sillä jännittäminen on aika ärsyttävää.

Nähdään Kupittaalla!!

* adlink

2 kommenttia :

 1. Essencellä on muuten myös tosi hyvä vedenkestävä ripsari joka vois olla sunkin makuun, sellanen hyvin erotteleva. Jos haluut säästää 30 euroa ens kerralla ku ostat sellasen :) Sinisessä purtilossa, get BIG lashes volume boost waterproof mascara (vaikka sanotaan että volume niin ei tee mitään hämppyripsiä).

  Älä jäädy kentän laidalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aina välillä oon ostanu noita essencejä, mutta sitten jotenkin ne lopulta aina jää turhan vaisuiks :P

   Kai sinne jäätyy, vaikka mitä pukis päälleen. Ainakin joku kerta viime vuonna makasin matsin jälkeen sohvalla syväjäässä monta tuntia.

   Poista