maanantai 8. tammikuuta 2018

KOTI JÄRJESTYKSEEN OSA 2: OLOHUONE

Sanon heti suoraan: minä en ole mikään sisustaja. Minun blogistani ei kannata lähteä etsimään sisustusinspiraatiota, mutta ajan saatossa tullaan näkemään edes pari osaa tällaista koti järjestykseen -sarjaa.

Suurin murheeni tällä hetkellä tällä saralla on mun vaatesäilytys ja vaatteet ylipäätään. Niitä on keräytynyt aikamoinen kasa vuosien aikana. Suurin osa ei näytä hyvältä päälläni tällä hetkellä, koska olen lihonut vähän liikaa. Osallistuinkin CapsLookin kurssille joulukuussa, mutta oli vähän liikaa kaikkea enkä sitten lopulta ole ehtinyt käymään kaikkea kurssimateriaalia vielä edes läpi. Vaatejärjestely on pahasti kesken, mutta jossain vaiheessa kevättä mä saan homman valmiiksi ja tuun esittelemään lopputuloksen myös täällä blogissa.

Vaatehommia odotellessa pakko esitellä teille eräs sisustuksellinen asia, joka muutti yhden huoneen koko ilmeen. Tilasin jouluna meille nimittäin vihdoin maton olkkariin ja täytyy myöntää sen olleen yksi parhaista hankinnoista hetkeen!

Matto (adlink) on Ellokselta, jossa on kyllä tosi kiva mattovalikoima. Tuo meidän pöytä on Ikeasta (haluaisin heittää tuon johonkin jätelavalle ja hankkia uuden) ja sohva mun hankinta vuosia sitten. Uusi sohvakin kyllä kutkuttelisi, mutta tosi vaikea päättää millaisen haluaisi, joten sitä tuskin tullaan ostamaan hetkeen.

Miltäs näyttää?

4 kommenttia :

 1. Matto voi kyllä tehdä huoneelle ihmeitä. :) Mutta älä ihmeessä heitä sohvaa menemään, siinähän on karaktääriä vaikka muille jakaa! :D Jotenkin persoonallinen tyyli siinä ja tuo tietynlaista grungea tilaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ilmeisesti joo! :D Meinaatko niin, että sohva kannattaa pitää vielä :D Ehkä mä pidän, kahtoo sen vaihtoa sit joskus, jos muuttaa vielä joskus :)

   Poista
 2. Joo sohva kannattais musta jättää, toki ymmärrän että joskus itse kyllästyy kalusteisiin mutta musta tuo on ilmeikäs. :D Tai sitten se voisi saada tulevaisuudessa kodin jonkun rokkarin/hipin luota. :)

  VastaaPoista