tiistai 2. tammikuuta 2018

MITÄ MIELESSÄ VUONNA 2018

Oli valtaväestö sitten mitä mieltä tahansa perinteisistä uuden vuoden lupauksista, minusta on mukavaa miettiä uuden vuoden alussa toiveita ja tavoitteita juuri alkaneelle vuodelle. Huomasin myös olleen hyödyllistä kirjoittaa postaus tavoitteista elämän eri osa-alueita koskien, kun sitten vuoden päästä kuitenkin haluan lueskella miten meni todellisuudessa.


Koti. Kuten olen loppuvuodesta puhunutkin eri postauksissa, täällä jatkuu järjestelyprojektit. Vaatteiden suhteen on käynnissä suurin myllerrys ja tänä vuonna aionkin vihdoin karsia käyttämättömät pois sekä muutenkin kiinnittää huomiota vaatekaapin sisältöön. Kun saan vaatekaapin joskus kuntoon, tämän vuoden homma tulee olemaan konehuoneen lopullinen raivaus. Tällä hetkellä se on huone, jossa säilytän poikaystävääni viikonloppuisin sekä kaikkea muuta romua 24/7.

Ruoka. Sain synttärilahjaksi pitkään haluamani sauvasekoittimen, joten ensi syksyn tavoite on opetella tekemään sillä kasvissosekeittoa ja mielellään toki muutakin, mitä sillä voi tehdä. Joululahjaksi sen sijaan sain puurokattilan, joten tänä vuonna meillä tullaan näkemään lautasella myös riisipuuroa.

Herkuttelu. Tavoitteena tulkoon olemaan suklaan syömisen vähentäminen. Tai etten syö sitä nälkääni ainakaan.

takki H&M 💋 paita TÄÄLTÄ (adlink) 💋 housut Cubus 💋 kengät Pier One

Liikunta. Monipuolisuus ja säännöllisyys kunniaan. Mulla on salijäsenyys, jonka toivon tuovan ainakin sitä monipuolisuutta. Lenkkeillä haluan säännöllisesti jumppaamisen lisäksi eikä metsässä rämpimisestäkään haittaa olisi. Pakko tänä vuonna laajentaa reviiriä ja unohtaa urkkapuiston ravaaminen.

Pukeutuminen. Jos jotenkin sattumalta onnistun laihtumaan, musta tulee kauluspaitanainen. Ai miksi laihtuminen liittyy tähän? Jotta käsivarteni mahtuisivat niihin paitoihin.

Valokuvaus. Syvä huokaus täyttää huoneen tässä kohdassa. Haluan jatkaa valitsemallani uralla jalkapallon suhteen, mutta haluaisin kuvalaadun olevan priimaa. Säästän vielä vähän rahaa ennen kuin hankin uuden rungon. Pakko saada uusi runko. Ja ammattilaislaajakulmalinssi.


Matkustus.  Johonkin on pakko päästä. Toivottavasti sinne Kreikkaan vihdoin!

Blogi. Kyllähän tämä tästä taas jalkapalloksi muuttuu 2 viikon päästä. Jalkapalloa, ehkä pukeutumista vähän myös, kosmetiikkaa silloin tällöin ja mielellään oivalluksia elämästä, mikäli minulle sellaisia suodaan. Jatkan siis samalla linjalla edelleen, sillä mihin tämä tästä muuttuisi ellen minä muutu 😊


💪  Tästä se lähtee, vuosi 2018!

kuvat: Susanna

2 kommenttia :