maanantai 15. tammikuuta 2018

TUNTEMUKSIA VIIKONLOPULTA

Kun olin saanut valmiiksi eilisen tekstini, jäin miettimään mihin siitä jäi kaikki intohimo. Se ei oikein välittynyt, eihän? En enää nykyään pysty kirjoittamaan matseista heti sen jälkeen, kun olen saanut kuvat tehtyä. Viime kesänä lähdin usein ulos kävelylle ennen kirjoittamista, mutta lauantaina matsin jälkeen ei tietenkään huvittanut enää lähteä ulos, joten täytyi keksiä jotain muuta keskittymiskyvyn takaisin saamiseksi. Niinpä laitoin leffan pyörimään ja loppuvaiheessa alkoi taas kirjoittaminen kiinnostaa. Tekstistä tuli aika tasainen, juuri sellainen kuin olen ollut koko viikon. En odottanut mitään suurta Kupittaa vitoselta, kävin vain kuvaamassa ja sitten tulin takaisin kotiin.

Ei hätää silti. Oli minulla hetkeni. Kun pallo vieri lähelle, olin kärppänä ottamassa kuvaa siitä ja sitten hykertelin itsekseni, kun sain taidekuvan. Kuvia tehdessä hykertelin uudestaan, kun jossakin kuvassa oli asetelma ihan meikäläisen näköinen. Oma kädenjälki löytyi ihan samalla tavalla kuin aina ja se lämmitti mieltä.

Sitä paitsi pelipäivän fiilis iski heti aamusta! Sekään ei taida onneksi ikinä kadota kunnolla. Join rauhassa kahvia ja myöhemmin päivällä sain meikkailla. Piti meikata vaan vähän ja taas se karkasi käsistä kuin koiran talutushihna ennen vanhaan.
Sillä tavalla ikävästi tässä pääsi käymään, etten tajunnut Suomen Cupin alkavan tällä viikolla ja menin lupaamaan, että lähden Tampereelle lauantaina. Arvatkaa onko harmittanut!! Tällaista virhettä en aio toistaa, joten keskiviikkona syynään Veikkausliiga-ohjelman hyvin tarkasti, kun se julkaistaan.

Hyvä toisaalta, että saan kevyen alun kuvauskauteen ja nyt tulee taas parin viikon tauko ennen seuraavaa matsia, jonka senkin saan ihanasti kuvata Kupittaa vitosen iltavalaistuksessa. 😬 Onpahan ainakin haastetta!

2 kommenttia :

  1. Vähän OT, mut noi kengät!!!! Mistä tollaset saa? <3___<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Ne on Zalandolta joskus kauan sitten tullu tilattua!

      Poista