torstai 11. tammikuuta 2018

VUODEN EKA FUTISMATSI LÄHESTYY

Heh, joku pian erehtyy luulemaan otsikosta, että minä täällä kiillottelen säärisuojiani odotellen malttamattomana kentälle pääsyä tulevana lauantaina. Ei sentään, en ole menossa kentälle enkä koske omiin enkä muidenkaan säärisuojiin vaan pakkaan kuvausrojut reppuun ja suuntaan kentän laidalle seuraamaan palloa etsimen läpi.

Eilen juuri kotiin tullessa mietin pakkasta ja sitä mitähän nuo mun koko talven sisätiloissa viihtyneet kamerat mahtavat näistä olosuhteista tykätä. Pitäisikö pakata ne pipon sisään vai olikos se muovipussi kuitenkin parempi, kun tuo ne ulkoa sisälle? Pelottaa jo valmiiksi. Sellainen pakkasessa kylmettynyt tekniikkavempain tuntuu käsissä todella surulliselta nimittäin.

Hyviä asioita: voi luoja kuinka mä jo odotan sitä, kun saan istua pilkkijakkarallani Michelinin miehenä seuraten palloa etsimen läpi räpsien menemään. Aina, kun pallo on tepsijätkillä, minä lauon ja odotan heidänkin laukovan. Keskityn vain siihen hetkeen, palloon ja nautin. Nautin, koska keskityn. Nautin, koska on jalkapalloa. Nautin, vaikka peli pelataan maailman hirvittävimpien valojen alla Turun Kupittaa vitosella.

Okei, seis. En tiedä oliko tuo viimeinen lause vähän liikaa luvattu.


Kun lauantai koittaa, mulla täytyy olla kameran akut ladattuna ja kuvausliivi pakattuna. Täytyy myös olla vaatepuoli kunnossa, sillä pari tuntia pakkasessa tai edes nollan tuntumassa kököttäminen ei ole yhtäkkiä mikään helppo suoritus. Onneksi asenne on rakennettu kestämään kaikki olosuhteet, sillä elämän tarkoitus on jalkapallon valokuvaus

Translation: On Saturday I'm going to photograph football. Can't wait!!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti