torstai 8. helmikuuta 2018

EN MALTTAISI ODOTTAA

* postaus sisältää mainoslinkkejä

..että saisin ottaa käyttöön nämä seuraavat kosmetiikkatuotteet:

suihkugeeli TÄÄLTÄ ● hoitoaine TÄÄLTÄ ● shampoo TÄÄLTÄ ● silmänympärysvoide TÄÄLTÄ

..että olisi huominen ja FC Inter - TPS! Koska Turun derby, Penni ja kuvaaminen! Niin parasta, kun on taas jalkapalloa!

..että tulisi jo paljon enemmän kevät ja pääsisin itsekin potkimaan palloa!


..että ylipäätään olisi viikonloppu, sillä saan vieraakseni tänne 2 vimpeliläistä! Niin huippua, kun tulee tuollaisia ihmisiä käymään, joita ei muuten tule kovin usein nähtyä! Sitä paitsi en muutenkaan ole tekemisissä hirveästi vimpeliläisten kanssa, mikä on murteen säilymisen kannalta harmittavaa.


..että pääsisin jatkamaan mun vaateprojektia, sillä sain sitä taas hieman eteenpäin menneenä viikonloppuna. Seuraavaksi aion käydä tarkemmin läpi kaikki ne vaatteet, joihin en tällä hetkellä mahdu. Sitä odotellessa Caps Lookin ilmainen workshop pukeutumiseen ja vaatteisiin liittyen ehtii alkaa ensi viikolla. Olettehan muistaneet rekisteröityä? Jos ette, tehkää se nyt tai unohdatte kuitenkin!


..että menisi pari viikkoa ja pääsisin laivalle kaikkien hauskojen tyyppien kanssa! Ollaan lähdössä työporukalla seilaamaan ja ihan tosissaan odotan sitä, sillä edellisestä laivareissusta on jo kuukausia. Aion rikkoa mun en osta suklaata -lakkoani, koska minusta on laivareissun tuhlausta, ellei osta 3 pötkylää valkoista Tobleronea.

Vaikka kyllä mä oikeasti maltan odottaa. Paitsi vanhan kosmetiikan loppumista.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti