keskiviikko 21. helmikuuta 2018

IKÄ MUUTTAA PUKEUTUMISTA

* postaus sisältää mainoslinkkejä

Mun vaatekaapin järjestely -projekti on varmaan maailman hitain projekti tai siis minä sen kimpussa olen hidastellut. Aloittelin sitä jo marraskuussa, koska tuskaskelin sotkuisen kaapin takia ja kun vaatteet lojuivat muuallakin kuin kaapissa. Sopivasti siihen osui Caps Lookin kapselipukeutumiskurssi, joka mua kiinnosti enimmäkseen siltä kannalta kuinka vaatekaappinsa voisi saada järjestykseen ja myös pysymään niin.

Sain kurssilta ideoita, joiden toteuttaminen on edelleen hieman kesken, koska projektin ja minun väliin on tullut kaikenlaista. Kärsin kroonisesti vapaiden viikonloppujen puutteesta ja vasta nyt tuntuu siltä, että olen osannut sellaisia itselleni järjestää. Myös saikulla maatessani tuli mietittyä miten en vain jotenkin vieläkään osaa hallita omaa aikaani. Menen kaupungille aina ennemmin kuin suorittaisin kotona asioita loppuun. Päätin myös, että tällaisen tulee loppua ja mun on pakko alkaa keskittyä mun omaan elämään tänä herran vuonna 2018. Haluan saada asioita valmiiksi. Haluan olla se bloggaaja, jolla on jotain kerrottavaa!


Projekti on tällä hetkellä siinä vaiheessa, että vaatekaappi on suurimmaksi osaksi järjestyksessä, mutta käytävä, joka johtaa vaatekaappiini, ei ole. Ajattelin käydä vaatekasojen kimppuun jälleen ja juuri yhtenä päivänä heitinkin mulle liian pienet vaatteet yhteen jätesäkkiin. Niitä tosiaan oli jätesäkillinen ja vähän yli! Ne ovat vaatteita, joista voisin ihan hyvin luopua, mutta haluan vielä antaa itselleni mahdollisuuden, jos onnistuisin taas mahtumaan niihin.

lintutoppi TÄÄLTÄ

Seuraavaksi vuorossa on treenivaatteiden läpikäynti. Niissäkin on tällä hetkellä monta toppia, joita en halua käyttää, koska hillitön mahaosasto, mutta ehkä joku päivä mahani on haihtunut hengityksen mukana jonnekin (kysymykseen mihin läski katoaa vastaus on se, että se hengitetään pois!).

kengät TÄÄLTÄ

Kun saan käytävän putsattua ja käyttöön jäävät vaatteet paikoilleen, olen jo tosi paljon lähempänä tavoitetta, jonka itselleni asetin viime vuonna. Sen ajattelu tuntuu hyvältä eikä vaatteista luopuminenkaan tunnu enää yhtään niin vaikealta kuin vielä joitakin vuosia sitten. Olen vanhentunut ja vaatemakuni on osittain muuttunut. Siksi alle kolmekymppisenä ostetuista vaatteista luopuminen tuntuu nyt jopa ihan hyvältä.

Ja hei, jos kiinnostuitte kapselipukeutumiskurssista ja haluaisitte myös saada vaatekaappinne järjestykseen, sellainen kurssi järjestetään taas! Se alkaa 26.2. ja sen voi ostaa täältä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti