perjantai 23. helmikuuta 2018

NÄMÄ IHANAT KEVÄTKELIT

Ah, perjantai! Tämä viikko on sujunut vähän eri tavalla kuin edellinen, sillä tästä sentään jää jotain muisteltavaakin toisin kuin kuumeisesta viime viikosta. Kun ei makaa, ei päivät kulu aivan niin hirvittävää vauhtia ja tulee vähän tehtyäkin jotain sentään. Ihmiset on luotu liikkumaan ja tekemään, ei makaamaan.


Halusin postata nämä kuvat, koska ne muistuttavat ulkona vallitsevasta ihanasta keväästä. Vaikka pakkaslukemat ovatkin aamuisin aika hirveitä, rakastan tätä vuodenaikaa! Kun aurinko lämmittää jo, päivä on pidentynyt huimasti ja ulkoilu parasta tekemistä.

Kuvat eivät ole tältä viikolta vaan alkukuusta, kun olin juuri käynyt kampaajalla edellisenä päivänä ja oli upean aurinkoinen sunnuntaipäivä. Niitä ensimmäisiä kauniita kevätpäiviä. Sitten tulinkin viikon päästä kipeäksi enkä ole pahemmin päässyt ulos nautiskelemaan. Nyt parin normaalin arkipäivän jälkeen voin sanoa jääväni eloon ja ehkä pääsen nauttimaan näistä aurinkokeleistä itsekin taas joskus ensi viikolla.

Viikonloppuna tulee nimittäin touhuiltua vähän muuta, sillä huomenna lähden laivalle ja sunnuntaina mua väsyttää. 🙊 Ajattelin ajastaa teille jotain luettavaa ainakin sunnuntaille ja hei muistattehan Caps Lookin kapselipukeutumiskurssin (mainoslinkki)! Kurssin voi ostaa (125 e) vielä tänään!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti