tiistai 27. helmikuuta 2018

PIKNIKILLÄ

Mitä tulee, kun yli kolmekymppinen akka lähtee piknikristeilylle lauantaina monen muun kanssa, joille on erittäin selvää, että laivan saavuttua illalla satamaan on suuntana jatkobaari? No aivan hemmetin kova väsymys.

Tiesittekö edes, että on olemassa piknikristeilyjä, joita turkulaiset harrastavat aika usein? Niissä on siis ideana se, että lähtö on aamulla ja päivällä vaihdetaan laivaa Ahvenanmaalla. Sillä paluulaivalla sitten mennään buffetin kautta, hoidetaan ostokset ja loppuaika hengataan baarissa ja just, kun on paras meno päällä, tulee valomerkki ja ilmoitus, että laiva on saapunut satamaan.

Aivan ylihauskoja reissuja aina, mutta tosiaan, vähemmästäkin aikuinen väsyy. Ja kyllä -17 astetta pakkasta Aurajoen rannassa yöllä jäädyttää sekä reisipalat että perseen aika tehokkaasti, hyhhyh. Keskellä satusiltaa notkuminen olisi erittäin mukavaa, jos olisi vaikka 17 astetta vähemmän pakkasta.

Arvatkaa muuten, mitä yli kolmekymppinen akka menee hakemaan laivalta tärkeimpinä ostoksina? No tietysti suklaata! Ei mitään muuta.


Sivuhuomautuksena sanottakoon: kiitos kanssabilettäjille! Nyt kelpaa mutustaa Tobleronea kotona.

4 kommenttia :

 1. Millaista oli Domino-suklaa? En ole mikään suurin Dominoiden fani, mutta silti kiinnostaa testata ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää! :) Harvoin oon tykänny näistä tällasista sekotuslevyistä mut tää on kyl aika jees.

   Poista
 2. 😺Dominosuklaa on pettymys. Kannattaa pitää herkut erillään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä ollu :D Mut suklaa ja dominot toki erikseenkin namnam :)

   Poista