perjantai 2. helmikuuta 2018

VAATEKAAPISSA ON AINA TILAA CAMOKUOSILLE

*postaus sisältää mainoslinkkejä

World of Tanksin maailmaan palaaminen on tuonut tullessaan muutakin kuin sen, että minä pönötän iltaisin luurit päässä tietokoneella höpötellen niitä näitä ääneen. Olen muistanut kuinka tankkipelimiehiltä sai aina avun kaikkeen, mitä tarvitsi. Pelatessa on tullut törmättyä niin lääkäreihin kuin autoista ymmärtäviin tapauksiin ja parhaat kokkausvinkitkin olen saanut tankkipelimiehiltä. Eri vekkuleita ovat he.

On myös 3 ihan vakiojuttua, jotka tapahtuvat joka kerta, kun palaan pitkän tauon jälkeen peliin. Ensimmäisenä minut vetää sinne aina joku ihminen (kerran menin huvikseen, jonka seurauksena löysin nykyisen poikaystäväni) niin kuin nytkin. Siis saatan törmätä live-elämässä johonkin tankkipelimieheen ja sitten pitää aina mennä koittamaan olisiko pelaaminen taas kivaa ja tietysti se joka kerta on.

Toinen juttu on klaanin vaihtaminen. Olin lähettänyt eilen Maaritille kuvan yhdestä tankista, jossa oli nykyisen klaanini logo ja yhtäkkiä seisoin keskellä olohuonetta puhelin kädessä mumisten ääneen haluavani Hello Kitty -logon tankkiin takaisin. Se oli nimittäin ensimmäisen klaanin logo, jossa pelasin. Nyt en tiedä mitä teen asian suhteen! Hello Kitty ja panssarivaunut, niin hyvä, mutta voisinko muka vaihtaa klaania taas?!

Kolmas asia on camokuosi. Se iskee joka kerta! Aina, kun mulla on pelikausi meneillään, mua innostaa camokuosi pukeutumisessa. Niinpä törmättyäni Gina Tricotin camotoppiin, se oli vain pakko saada. Sitä odotellessa, että mahdun taas mun vanhoihin camohousuihin.


Aika hillitysti olen kuluneen talven aikana muuten shoppaillut ja hyvä niin. Olen aika hidas elämässäni, joten mulla on vieläkin mun vaatekaappiprojekti kesken. Tarkoitus olisi nyt viikonloppuna saada sitä taas eteenpäin, sillä nyt alkaa taas uusi kapselipukeutumiskurssi! Tästä päivästä lähtien voi rekisteröityä mukaan ilmaiseen vaatekaappi workshopiin, joka kestää viikon verran nyt helmikuussa. Ajattelin itse ainakin osallistua uudestaan kapselipukeutumiskurssille, jos tällä kertaa saisin kurssin lopussa esiteltyä maailmalle mun upeasti järjestetyn vaatekaapin.

Camotoppiin mun tekisi mieli pukeutua heti tänään, mutta se ei taida olla järkevää, sillä tänään on pelipäivä ja mä tarvin kunnolla vaatteita päälle ja alle, jotta tarkenen Javenturella. Ehkäpä siis huomenna vasta on camotopin aika. Ja vaatekaapin järjestelyn. Ja myöhemmin illalla tankkipelin.

2 kommenttia :

  1. Katoin kans tota toppia. Sopiskohan se mun nykylookkiin? Samaa mallia oli myös se whatever-kuosi... Ottaa.

    VastaaPoista