tiistai 20. maaliskuuta 2018

HAVAINTOJA ELÄMÄSTÄ YHDEN LAUANTAIN PERUSTEELLA

Mulla on tapana avautua välillä vähän turhankin syvällisistä aiheista täällä, koska on olevinaan pakko kirjoittaa auki kaikki vaivaannuttavimmat ajatukset. Sitten vastapainona haluan töötätä tänne myös kevyttä hömppää, sillä elämä nyt vaan on vähän turhan raskasta ilman keveämpiä aiheita.

Lauantainahan tuli vähän kaiveltua vanhoja, mutta loppupäivä onneksi oli hieman kevyempää höttöä. Ajattelinkin listata tähän alle muutaman havainnon siltä päivältä ja erityisesti illalta:

● Ellinoora on mun uus Kaija Koo. Olen hoilottanut jo monta päivää putkeen eihän leijonil oo kyynelkanavii enkä ajatellut lopettaa hetkeen. Tosin eilen kotiin tullessa Klamydian 6:30 meni edelle, siitä osaan sentään sanojakin vähän pidemmälle kuin mistään Ellinooran biisistä.

● Ylipäätään ilta, johon liittyy vahvasti laulaminen, on ihan parasta. Vaikken osaakaan laulaa, laulan silti, haha! Se, että oli muka tosi hyvä idea laulaa kaikenlaisia ysäribiisejä läpi, vaikutti eilen ihan mielenkiintoiselta idealta, kun töissä päässä soi yhtäkkiä E-Rotic.

● Meikkaaminen SJK:n väreillä tuntuu edelleen hyvältä. Mustaa ja kultaa luomiin ja sain Maaritin huokailemaan välittömästi. Minkäs sille voi, että tuo väriyhdistelmä sopii mun omiin väreihin ylihyvin.


● Estrellan linssisipsit ovat aika nameja. Pakko ostaa, kun ensi kerran käy kaupassa.

● Olen nykyään enemmän läsnä mun elämässä ja unohdan snäpätä tai päivittää instastooria. Oli tarkoitus kyllä snäppäillä illan aikana, mutta ei hemmetti, ei sitä vaan tullut tartuttua puhelimeen, kun oli muuta tekemistä.


● Jos seuraava aika osteopaatille on vasta joskus pitkän ajan päästä, mutta selkä ihan jumissa kuvaamisen takia, kannattaa kokeilla rentoutusta jotain muuta kautta. Kuten bilettämällä. Toimii.

● Osaan edelleen lirkutella baarimikolle. Helposti. Mutta järkkäreille haastan nykyään vaan riitaa. Kummallinen kehityssuunta ottaen huomioon, että ennen vanhaan lirkuttelin niille kaikista eniten ja baarimikot sai suurin piirtein olla rauhassa. Sitä paitsi järkkäri on viimeinen ammattikunta kelle kannattaa aukoa päätään, sillä vaikka olenkin Etelä-Pohjanmaalta ja omistan maailman, järjestysmiehen auktoriteetti ylittää aina omani ja tiedän sen ihan hyvin.

● Aina, kun lähtee baariin, kannattaa ottaa oma turvamies mukaan. Näin me tehtiin Maaritin kanssa ja saatiin elää ihan rauhassa koko ilta. Turvamies on myös näppärä kantamaan drinkkejä (pöytään), laukkua ja minua, kun tahtoo tuo tasapaino välillä olla vähän mitä sattuu. Ja älkää huoliko, minun tasapainoni kanssa alkoholilla ei ole osuutta asiaan vaan se on ihan luonnostaan perseestä. Tai vatsalihaksistahan sen kuuluisi lähteä kai.


● Mustarastaat eli viidakkolinnut lauloivat lauantaiyönä ja eilen. Ehkä sunnuntainakin, en vain ollut niin paljon ulkona.

● Forte on mitäänsanomattoman oloinen baari? Tai sitten hengasin siellä liian vähän aikaa ja liian myöhään.

● Baari-ilta ilman ylimääräistä draamaa on aika jees. Nimenomaan rentouttavaa. Just sitä, mitä baari-iltojen kuuluukin olla.


Viikonloppu kokonaisuudessaan oli jonkin sortin voitto myös sillä saralla, että yhtäkkiä painoa oli lähtenyt 1,5 kg viikossa. Hupsis! Vissiin nauroin niin paljon, että meni treenistä.

2 kommenttia :

  1. Sehän on vain erinomaista, että pystyy olemaan enemmän läsnä ja keskittymään elämään eikä vain snäppäilyyn! ;) Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä! Ei tätä elämää eletä somea varten :) Kiitos samoin!!

      Poista