torstai 15. maaliskuuta 2018

KEVÄTMUIJA

Vaikka olinkin käytännössä noin kuukauden pois pelistä nimeltä elämä kaiken flunssailun sun muun takia, olen koko alkuvuoden ollut erittäin iloinen kevätmuija. En kertakaikkiaan voi sille mitään, että lähden käyntiin tammikuussa ja tilanne vain pahenee, mitä enemmän on valoa ja lämpöä. Nyt olen jo pitkään ollut päivästä toiseen iloinen, vaikka täytyy myöntää, etten minä tietenkään ihan yksin tähän pystyisi vaan ympärilläni on muita ihmisiä, jotka ilahduttavat meikäläistä olemalla olemassa.


Helpointa on olla iloinen kaikesta pienestä ja arkisesta, mistä vaan voi. Itselläni näitä ovat kunnon yöunet, lämmittävä aurinko, jokainen kahvitauko, onnistumiset työssä, ystävällisyys, keskustelut kavereitten kanssa, pieni puuhailu kotona..


Ja sitten on joitakin isompia juttuja, jotka vaikuttavat kokonaisuuteen, kuten omien vahvuuksien käyttäminen työelämässä ja auton hyväksytty-leima katsastuspapereissa. Jälkimmäisen pääsin kokemaan tiistaina ja olen siitä vieläkin hieman hämilläni, sillä pahin pelkoni oli tietysti joku jäätävän kallis remontti.

Olen tainnut aika pitkään jo täällä blogissa hehkuttaa kuinka elämä on aina niin ihanaa, joten taidankin seuraavaksi alkaa ottaa ylös myös niitä aiheita, kun kaikki ei menekään niin uskomattoman mahtavasti. Koska ketä nyt kiinnostaa, kun jollain menee hyvin, höhö!

kuvat: Susanna

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti