perjantai 30. maaliskuuta 2018

NYT KÄYMME PÄÄSIÄISEN VIETTOHON

Aurinkoista huomenta ihmiset! Vai paistaako aurinko? Tuijotin tyhjää tekstieditoria edessäni tunnin, kun mietin miten voisin aloittaa. Olen kuluneen kuukauden aikana ajatellut aika usein kuinka olisi pitänyt taas blogata, mutta jättänyt silti tekemättä niin, koska on ollut muuta tekemistä, muuta ajateltavaa eikä minkäänlaista suunnitelmaa, jonka mukaan olisin voinut pitää yllä edes jonkinlaista postaustahtia. Sitten olen miettinyt, etten kovin monen blogia ja postauksia ole ehtinyt myöskään itse lukemaan, joten ehkä teilläkin siellä on asia nimeltä elämä ettekä ehdi kyttäämään milloin blogeissa tapahtuu jotain.


Tällä viikolla olen keskittynyt selviämään työpäivistä. Viikko on ollut täynnä ylimääräistä odotusta, sillä tänään lähden pääsiäisen viettoon Ähtäriin ja ensi viikolla olen lomalla! Jauuu!

Päätin anoa lomaa ensi viikolle, koska sinne osuu Veikkausliigan media-avaus ja muutenkin olen pantannut talviloman pitämistä turhan pitkään. Jotenkin välillä ihan samperin vaikea päättää milloin haluaisi olla lomalla. Sitten sen pitäminen vain venyy ja venyy. Ehkä tilanne olisi eri, jos joskus suunnittelisi lähtevänsä johonkin reissuun tai muuten vain tekevänsä jotain muutakin kuin möllöttävänsä kotona.

Noh, reissusta puheenollen, kohta sinne Ähtäriin! Hauskaa pääsiäistä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti