lauantai 10. maaliskuuta 2018

PELIPÄIVÄN AAMU

Tänä aamuna tuntuu olevan energiaa taas vähän liikaa, joten taidan purkaa sen nyt tänne, ettei tuo meillä asuva mies hermostu. Hän sai jo nimittäin osansa, kun lauloin hänelle sängyssä leijonil ei oo kyynelkanavii. Hän arvostaa aina niin paljon, kun laulan. Toisilla on nimittäin sävelkorvaa ja toisilla ei sitten sitäkään vähää. Voitte arvata kumpaan porukkaan boyfriendini kuuluu ja kumpaan minä.

Olen muutenkin pitkään kaivannut tätä, että saisin kirjoittaa niitä näitä ja julkaista heti. Kirjoitan postaukset nykyään aina illalla valmiiksi ja julkaisen aamulla, mutta ehkä joskus voi ajan kanssa tehdä näinkin.

Ei sillä, että mulla aikaa olisi tänä aamuna. Tänään on pelipäivä ja mulla on pari tuntia aikaa juoda tarpeeksi kahvia, käydä suihkussa ja pestä hiukset, meikata, pakata kamerakamat, etsiä useampi kerros vaatteita, todeta kaiken olevan valmista ja sitten ajella Kupittaalle.Olen niin innoissani, kun on pelipäivä!! Ei ole pitkään aikaan ollut pelipäivän aamua! Kahvikin on silloin hitusen parempaa ja varsinkin tänään, koska ostin eilen jotain uutta vähän tujumpaa lattea.

Mitä muuta kuuluu? Näen nykyään ihan sekopäisiä unia, joiden takia heräilen öisin ja siksi olen ollut tällä viikolla hieman väsynyt aamuisin. Osansa väsyyn on antanut se, että olen sairastanut jotain virusta, jonka nappasin tuossa joskus jostain influenssan jälkeen ja olen nyt ollut sitten joka toinen päivä ihan ok ja joka toinen kipeä. Tänään on sellainen ok-päivä luultavasti. Kipeilystä johtuen olen iltaisin sitten vaan mättänyt tankkipeliä muiden kanssa, kun ei ole viitsinyt itseään enempää rasittaa. Verenpaine siinäkin tosin nousee välillä, mutta onneksi enimmäkseen pystyn ottamaan pelin rentoutumisen kannalta.

Ihmiset kulkevat vieläkin Aurajokea pitkin ja mä en oikein malttaisi odottaa, että pääsisin itsekin taas vähän ulkoilemaan. Ensi viikolla voisi yrittää varovaisesti. Tässä on nyt kuukausi mennyt enemmän ja vähemmän kipeänä.

Tällast tänne, nähään siis Kupittaalla tänään! 😘

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti