keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

SE OIKEA RIPSARIHYLLYLTÄ

* postaus sisältää mainoslinkkejä

Olen taas ajautunut ripsarihyllyjä kiertävälle radalle. Lillumme painottomassa tilassa, minä ja ripsivärit, toivoen saavamme otteen edes jostain. Mieluiten tietysti minä ripsivärin harjaosasta ja itse väri ripsistäni. Se vaan ei ole niin helppoa. Kunpa se olisikin helppoa.

Ostin tuossa joku aika sitten Cliniquen ripsarin (tämä) ja se tuntui alkuun tosi kivalta. Niinhän ne aina tekevät. Aikaa kului, joinakin aamuina huomasin sutivani väriä luomia myöten, jota hämmästelin kovin, koska en minä muiden ripsareiden kanssa vastaavaa ole touhunnut. Viimeinen tikki oli se, kun eräs mies kommentoi "no olihan se nyt vähän levinnyt". Oli päästävä kauppaan ja äkkiä. Ihan mikä vaan markettiripsari kelpaa tuollaisen kommentin jälkeen ja niinpä ostin uuden Maybellinen (tämä) ilostuttamaan arkiaamujani.
Ja onhan se ilostuttanut. Aamuisin näyttää hyvältä, työpäivän jälkeen ei ehkä enää niin terävältä ja päikkäreitä tuokaan mönjä ei kestä, mutta harvassa ne veteen liukenevat myrkyt edes ovat, jotka kestäisivät.

Mielessä pyörii YSL:n The Shockin tilaaminen (täältä), koska jotenkin vain ei ole sen voittanutta? Mutta jotenkin lopulta kuitenkin kyllästyn aina siihenkin. Kunnes kokeilen jotain huonompaa ja sitten taas palaan. Alkaa vähitellen jopa ärsyttää tämä venkurointi.

Vaikuttaa silti siltä, että Maybellinen Total Temptation ajaa asiansa arjessa siihen asti, kunnes pätkäytän tilauksen taas Elevenille tai johonkin. Kannattaako tilata The Shock vai onko jotain parempaa mielessä? Isadoraa en ole testannut vuosiin, olisko se kova?

2 kommenttia :

 1. Mun ikuinen suosikki on monien vuosien ajan ollut Maybelinen Colossal (se keltainen tuubi). Ostin mainoiksen uhrina YSL:n shockin ja minä ainakin petyin lopputulokseen. Ripsiväreissä moni markettituote on paljon parempi, kuin kalliimmilla merkeillä. Lorealilta ja Maybelineltä olen tehnyt parhaat ripsivärilöydöt. Ei ihme, että omat samaa firmaa. :D

  http://www.siirikiviharju.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo muistan ton, oon itekin tainnu sitä joskus koittaa! Ja toi shocki tuntuu aina aluks kivalta, mutta sitten lopuks taas ei. Oon vaan jotenkin liian nirso varmaan näissä tai jotain.

   Poista