tiistai 3. huhtikuuta 2018

AAMUKAHVIN JÄLKEEN

Viime aikoina, kun olen istunut kirjoittamaan postausta, olen tuijottanut edessäni tyhjää sivua keksimättä yhtään hyvää aloitusta tekstille. Olin aina kuvitellut kirjoittamisen sujuvan missä vaan ja etenkin juuri jossain vieraassa paikassa, mutta tekstin syntymisen todellisuus taitaakin olla juuri tämä hetki: tyhjä kahvimuki vieressä, sama paikka kuin aina terapiasohvallani (jonka jo lupasin vaihtaa näytönohjaimeen, kääk!) ja täydellinen hiljaisuus.

Ei kirjoittaminen ole tainnut viimeiseen kuukauteen toimia silti edes täällä kotona. On ollut turhan raskaita ajatuksia käsiteltävänä, totaalista levottomuutta enkä ole voinut nukahtaa iltaisin kunnolla. Eikö ole ihanan vihjailevia lauseita nämä?


Olen kuukauden aikana miljoona kertaa miettinyt kuinka mun pitäisi olla parempi bloggaaja, tehdä suunnitelma ja alkaa taas kirjoittaa muutakin kuin höpöhöpöä. Elämäntilanne ei maaliskuussa vain antanut periksi sille, mutta ehkä tässä huhtikuun aikana saan taas kiinni kaikesta. Ehkä saan pidettyä mielialani tasaisempana, jolloin blogin hallinta on myös tasaisempaa. Ainakin intoa on nyt paljon enemmän!

Muutenkin tällä viikolla alkaa Veikkausliiga! En ole ehtinyt miettiä koko asiaa pahemmin, mutta onhan se nyt oikeasti hienoa!! Saan vihdoin taas kuvata enemmän, saan kirjoittaa matsipostauksia ja saan jalkapallon takaisin elämääni. ❤️


Ainiin. Kerroinko, että olen lomalla tämän viikon? Tänään ajattelin ihmetellä tätä elämää ja ehkä saada aikaiseksi täällä kotona jotain. Tänään voisi muutenkin vähän selata intternettiä, ehkä tehdä sitä postaussuunnitelmaa ja päivällä mulla on lounastreffit, jei! Huomenna matkustan Helsinkiin ja torstaina tapaan Reetan.

Jos joku jaksaa tässä laiskassa nykymaailmassa mennä kommenttiboksin puolelle, lukisin mielelläni teidän kuulumisia. Oliko sulla villi kevät vai samaa tasaista kakkaa kuin aina?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti