lauantai 21. huhtikuuta 2018

EI MIKÄÄN TAVALLINEN LAUANTAI

Ah, juhlapäivä. Tänään on se päivä, kun minä pakkaan kamerat reppuun, ripustan Veikkausliigan kuvauspassin kaulaani ja ajan auton parkkiin Veritas Stadionin pihaan. Nousen autosta ja kävelen Interin muuttuneiden käytäntöjen johdosta eri ovesta sisään median tiloihin kuin ennen. Ilmoitan nälkäiselle pelaajakäytävän järkkärille, etten vieläkään ole leiponut hänelle sienipiirakkaa. Sitten haen kahvia (mikäli sitä on tarjolla niin kuin aiempinakin vuosina) ja hengitän syvään turkulaista tunnelmaa jalkapallostadionin pressitilassa.

Noh, en minä tiedä meneekö mikään näin. Ehkä en saa autoa parkkiin sille hiekkakentälle, jolle olen viimeiset 3 vuotta pösöni parkkeerannut. Ehkä pelaajakäytävän ovella onkin eri järkkäri. Ehkä pressissä ei olekaan tarjolla kahvia eikä varsinkaan keksejä. Ehkä pressissä ei ole turkulaista tunnelmaa, koska paikalla on muualta tulleita myös.

Onneksi on silti varmojakin asioita. Esimerkiksi se, että Turun derby pelataan tänään ja kevätaurinko paistaa terävästi. Valokuvaaminen tulee olemaan yhtä hakemista valon ja oman viimeaikaisen kuvauslusmuilun takia, mutta ei se mitään. Sitä se on aina. Sitä valokuvaaminen on. Joka kerta samanlaista, mutta kuitenkin erilaista.Niin ihanaa päästä takaisin Veritakselle. Veikkausliiga täältä tulee Mari!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti