sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

EI MITÄÄN APRILLIPILOJA

Terkkuja Ähtäristä! Ihan mielettömät kelit osui tälle pääsiäiselle. Aamukahvia pystyy juomaan terassilla eikä sisällä huvita muutenkaan möllöttää kovin pitkään. Lunta on kaupunkilaisen silmään uskomattoman paljon ja se hiljaisuus, josta täällä saa nauttia, kääk ❤️ Siis tuolla ulkona, ei täällä meidän mökissä.

Eilen käytiin katsomassa pandoja ja muita elukoita, vaikka lipun hinta pandataloon oli kyllä aikamoinen. Eläinpuiston puolella pikkupandat olivat kerrankin hereillä ja pääsi niistäkin näkemään enemmän kuin karvaiset pyllyt. Olivat niin söpöjä, apua! Jos joskus otan vielä lemmikin, haluan pikkupandan.

Kaikki muutkin Ähtärin reissuun kuuluvat perinteiset temput on tietysti tehty eli käyty laavulla syömässä pyttipannua ja illalla vallattu keskustan karaokebaari. Tänään ajateltiin lähteä käymään Keskisen ostosparatiisissa vielä. Harmittaa, että täytyy huomenna takaisin Varsinais-Suomeen, sillä siellä ei ole hiljaista. Onneksi olen sentään lomalla ensi viikon.
Toivottavasti teilläkin on ollut hyvät pääsiäiset! Tämä postaus ei sitten liity aprillipäivään mitenkään, kun ei tässä oikein ole ehtinyt ajatella mitään niin nokkelaa 😛 Palataan asiaan taas joskus ensi viikolla!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti