sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

FUTISKUVIA IKÄVÄ

Se oli tiistai, kun sain illalla kymmenen aikoihin itkuhymiöin varustetun viestin facessa hieman pettyneeltä blogini fanilta. Hän kysyi eikö mun futiskuvia enää nähdä ollenkaan, kun mulla on tässä saattanut olla vähän muita juttuja viime aikoina.

Tunsin piston sydämessäni. Eihän minun henkilökohtaisen elämäni touhut hirveästi lämmitä siinä, kun fanit haluaisivat futiskuvia. Ei heitä kiinnosta hatarat selitykseni siitä miksen viitsi lähteä Valkeakoskelle kuvaamaan tänään, kun he haluavat kuvia. Selitän silti, koska tykkään selitellä kaikkialla muualla paitsi Aliasta pelatessa.

Niin, en tosiaan ole lähdössä kuvaamaan matsia, jonka kuvaamista olen odottanut lähes koko sen ajan, kun olen asunut Turussa. TPS-SJK on jotain, mikä ei anna minulle mielenrauhaa. Jos kysytään kumpi, en osaa valita, sillä futisjuureni ovat Etelä-Pohjanmaalla. Siksi minun kuuluisi olla tänään kuvaamassa Valkeakoskella, mutta en vain kykene tässä elämäntilanteessa. Minulla ei olisi maanantaina aikaa tehdä niitä kuvia, koska mun täytyy olla tekemässä muita asioita. Sitä paitsi olen edelleen loukkaantunut, kun Valkeakoskella ei enää ole oikeaa nurmikkoa vaan tekonurmi.

Vaikka olisi niitä muuttohommiakin, olen silti ehtinyt hiihdellä viikonloput ulkona. Muistatteko sen, kun lainasin palloni yhdelle tyypille, jonka luona ajattelin pallon olevan paljon iloisempi kuin minun luonani? No, pallosta tehtiin eilen todella onnellinen, sillä se päästettiin irti sille luontaisessa ympäristössä ja minä tietysti kärppänä kameran kanssa mukana. Että kyllä tässä edes jotain futiskuvia tulee näytille.
Ajattelin olla vähän edes hengessä mukana, joten tuossa teille vähän SJK:ta, Tepsiä ja Veikkausliigaa. Ja minä.


Huomiomme pallon potkimisesta lauantai-iltana: se oli hauskaa, se oli haastavaa (toinen ei kuulemma osannut enää potkia niin kuin ennen, mutta minä en sitäkään vähää, koska en ole koskaan osannutkaan), nappikset ois olleet kivat (no mullahan toki olisi sellaiset, mutta tuolla toisella ei) ja näinkin vanhojen ihmisten paikat saattavat mennä rikki, vaikka kuinka olisi jo lämmin.

Toivottavasti nämä 4 pallokuvaa edes vähän lämmittää mieltänne tässä futiskuvapuutteen keskellä. 😊

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti