lauantai 14. huhtikuuta 2018

IHANA TURKU

* postaus sisältää mainoslinkkejä

Oletteko olleet ulkona? Aivan mielettömän ihana keli oli eilen! Pääsin töistä päivällä ennen kolmea ja jokirannan ohi ajaessa tuli kunnon perjantaifiilis, kun ihmiset olivat ryömineet luolistaan ulos nauttimaan auringosta. Vielä enemmän hymyilytti, koska itselläkin oli tiedossa treffit jokirannassa, mutta hieman myöhemmin vain.

Kävin kotona kääntymässä tarkoituksena hieman siivota jälkiäni, kun olen viime aikoina lähinnä sotkenut muuttolaatikoita pakatessa ja muutenkin, mutta loppujen lopuksi keskityin enemmän keräilemään viikonlopun rientoja varten vaatteita ja muuta sälää säkkeihin, jotta pärjään. Iltapäivällä töissä ohimoille hiipinyt päänsärky pakotti vetäytymään viltin alle sohvalle sikiöasentoon puoleksi tunniksi ennen kuin lähdin hiippailemaan ulos kameran kanssa, joten siivoilu ei ehkä ollut kovin tehokasta tälläkään kertaa.

Niitä muuttolaatikoita pakkaillessa olen sivuuttanut keittiössä monta asiaa ajatuksella tuonkin taidan heittää roskiin ja mua onkin alkanut kauhistuttaa kuinka isot määrät joudun lopulta kärrätä johonkin keräykseen. Varmaan enemmän tuun hävittämään ja karsimaan kamaa kuin mitä muutan mukanani.  Ainakin toivottavasti. Täytyy ensi viikolla jatkaa operaatiota, sillä viikonloppuna aion keskittyä muuhun elämään.

Noh, takaisin Turkuun. Jäät ovat sulaneet, lokit palanneet ja eilen tuli juotua ekaa kertaa tälle vuotta kahvit ulkona.Seuralaiseni oli koko viikon (no okei, vain 3 päivänä) puhunut Hulluista Päivistä ja kun hän vielä kerran kysyi mennäänkö, oli pakko suostua. En nimittäin tällä kertaa ollut jaksanut hullun kiilto silmissä miettiä mitä kaikkea pitäisi mennä ostamaan, mutta totesin taas tarvitsevani uuden ripsarin, joten miksipä sitä ei olisi lähtenyt etsimään Stockalta. Meinasin ensin ratketa ostamaan tutun ja turvallisen The Shockin (täältä), mutta vieressä joku tyttö kertoi juuri poikaystävälleen kuinka on 5 vuotta jo käyttänyt Helena Rubinsteinia (täältä), joten päätin vihdoinkin kokeilla itsekin. Olen kuullut nimittäin joidenkin ihmisten vannovan tuon ripsarin nimeen ja hamstraavan sitä aina Hullareilta. Tänään pääsen testaamaan ekaa kertaa!

Tänään suuntana on Turun sijaan jotain niinkin hurjaa kuin Rauma. En ole käynyt siellä sitten vuoden 2009, kun Rockfutiksessa kävin tekemässä yhden maalin ja poltin olkapääni. Mielenkiintoista nähdä tunnistanko sen hotellin, jossa silloin yövyttiin ja jonka edustalla olen hengannut hotellin lakana päälläni, koska toogabileet.

Noh, se siitä, muistakaa mennä ulos! Määkin meen!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti