sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

KÄÄK - MUUTTO EDESSÄ

Tämä kevät, olen jauhanut siitä vaikka kuinka kertomatta silti sen enempää yksityiskohtia ja voisin edelleen vain jatkaa samalla linjalla ihmetellen ääneen miten erikoinen koko vuoden alku on ollut. Koska tämä on. Tämä on jotain, mitä en ole koskaan ennen kokenut.

Kaikki alkoi tammikuussa. Silloin piti käydä ystävän kanssa läpi asioita ja todella kävimmekin. Puhuimme kaiken sen läpi, mitä olimme vältelleet edellisen vuoden ja lopulta seisoimme Espresso Housen viereisessä kirjakaupassa Sofi Oksasen Puhdistus käsissämme. Se oli niin totaalinen puhdistus. Valutimme kaiken paskan päästämme pois, jonka jälkeen ainakin itse sain rauhan. Tosin se rauha meni lopulta vähän liian syvälle, koska arjessani ei tuntunut tapahtuvan mitään ja jäin miettimään työelämääni. Sitä pohdintaa ei montaa tuntia ehtinyt kestää kuitenkaan, sillä eteeni tupsahteli asioita, jotka saivat tajuamaan mun ehkä kuitenkin olevan siellä missä pitääkin.

Siviilielämä olikin sitten ilmeisesti ihan eri asia. Avasin siinä aikani kuluksi tankkipelin yhtenä viikonloppuna (no oikeasti halusin pyydystää sieltä yhden tyypin) ja kaivelin kaiket illat vanhoja asioita vanhasta blogistani ja muutenkin. Valitin entisen elämäni asioista ja jäin miettimään mitä ihmettä nyt taas, koska mielestäni olin kuitenkin käsitellyt jo kaiken, mitä ennen vuotta 2012 oli ollut ja tapahtunut (ne ketkä ei tiedä, 2012 erosin pitkästä parisuhteesta).

Nyt yhtäkkiä vuonna 2018 olen löytänyt itseni samojen asioiden ääreltä. Minä muutan. Johonkin. En vielä tiedä minne, mutta jonnekin.
Elämä on oikeasti niin outo välillä. Täynnä yllätyksiä. Juuri kun luulet putoavasi johonkin syvimpään ja mustimpaan aukkoon maailmassa, tapahtuu jotain, mikä saa nousemaan takaisin jaloillesi ja alkaa vielä ihmeellisempi tapahtumien sarja, josta ei monen kuukaudenkaan jälkeen voi tietää mitä seuraavaksi tapahtuu.

Viime aikoina olen vain lähinnä ihmetellyt, mitä olen tehnyt ansaitakseni kaiken tämän ja koska siihen en voi löytää vastausta, tyydyn vain olemaan kiitollinen. Elämä on ihmisen parasta aikaa. Ilmeisesti elämään kannattaa aina luottaa, sillä lopulta se palkitsee 🙏❤️

Oliko tämä vähän hämmentävä teksti taas? Lyhyesti sama: muutan, kun löydän jonkun sopivan asunnon ja olen siitä aika innoissani, koska muutokset elämässä tarkoittavat eteenpäin menemistä ja kehittymistä. Tykkään!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti