tiistai 10. huhtikuuta 2018

LENKILLE LUONTOON LÄHDETÄÄN VAIN MUNKKIKAHVIEN TAKIA

Tuossa pääsiäistä Ähtärissä viettäessä lauantaina teki hirveästi mieli munkkikahveja, sillä olin juuri viikkoa aiemmin oppinut konseptin ulkoilu aurinkoisessa kevätsäässä + munkkikahvit. Googletin jopa silloin munkkikahvien perään, mutta eipä sitä oikein vieraalla paikkakunnalla osaa suunnistaa oikeaan paikkaan ja niin jäi munkkikahvit saamatta.

Onneksi viime viikonloppuna oli taas mahdollisuus suunnistaa luontoon Ruissaloon ja valita mihin menisi sitten ne munkit kahvin kera vetämään. Koska lenkillehän siis mennään ehdottomasti munkkikahvien takia, eikö niin?

Olen siinä mielessä erinomainen näiden postausteni kanssa, sillä nyt tietysti odotatte vesi kielellä kuvia niistä munkeista. Noh, eipä heru vaan tässä kaikki (no okei, instassa on yksi), mitä ymmärrän luontokuvauksesta. Heinänkorsia, merimaisemia, metsää ja eläimiä.


Luontohaahuilumme kesti tällä kertaa reilun 1,5 tuntia. Sen verran jäisiä polkuja tallailimme alkuun, ettei keskinopeus päätä huimannut ja tietysti välillä piti pysähtyä ihailemaan maisemia ja joutsenia.

Onneksi kaikessa liikkumisessa ei tarvitse aina miettiä suorittamista. Kunhan vain on ulkona ja liikkuu. Ja sitten saa ne munkkikahvit.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti