torstai 19. huhtikuuta 2018

OLISINPA EDES HAUSKEMPI

Pari viikkoa sitten tuntui todella vaikealta aloittaa postausten kirjoittamista, kun ei oikein tiennyt miten ja mistä olisi aloittanut. Kun pääsi vauhtiin, loput postauksista oli onneksi helppo kirjoittaa. Niin se aina menee muutenkin. Aloittaminen on vain joskus tosi vaikeaa, mutta nyt on ollut vähän kaikenlaista miksi muutenkin kirjoittaminen on ollut hieman hankalaa. Henkilökohtaisessa elämässä sattuu ja tapahtuu.Nyt alan saada vähän jo kiinni tästä kirjoittelusta ja aloittamisesta, mutta viimeisen viikon sisään olen joka kerta sanonut, ettei postauksesta taaskaan tullut edes hauska. Minun kohdallani määrittelen tekstin hauskuuden sillä kuinka paljon hihittelen itsekseni sitä kirjoittaessa. Enhän minä tiedä nauratteko te koskaan mun jutuille ja varsinkaan just niille, joille itse nauran. Todennäköisesti ette, sillä ainakin livenä homma toimii niin, että minä nauran ripsarit poskilla ja ihminen, jonka haluaisin saada siinä samalla nauramaan, tuijottaa meikäläistä epäuskoisen näköisenä tajuamatta mille edes nauran. 


Voi myös olla, että tykitän tällä hetkellä huumorivarastot ihan tyhjiksi tässä mun mahtavassa ja upeassa live-elämässä ja te saatte vain jämät. Ehkä se siitä sitten taas lähtee irtoamaan siinä samalla, kun itse vähän rentoudun.

Akkrepyyntö Turun derbyyn on hoidettu, joten viikonloppuna on sentään luvassa matsipostausta! Jei! Nämä postauksen kuvat ovat eiliseltä, kun käytiin taas vähän potkimassa. Edelleen nappikset uupuu, ääää!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti