lauantai 28. huhtikuuta 2018

RENTOUTTAVA METSÄLENKKI

Tänään on pelipäivä. Yritän täällä hukuttautua kahviämpäriin, jotta jaksaisin edes vähän enemmän innostua siitä, että saan tänään taas tehdä sitä mitä rakastan. Tuli nimittäin vahingossa valvottua yöllä johonkin neljään asti ja nyt silmiin voisi asentaa tulitikut pitämään niitä auki. Krapulaa ei sentään onneksi ole, vaikka viiniäkin vähän juotiin, myönnän.

Vietin eilen erittäin kivan illan miehen kanssa, joka usein tekee mulle ruokaa silloin, kun minä makaan keskellä olohuoneen lattiaa katsomassa jalkapalloa. Eilen ei kuitenkaan katseltu jalkapalloa vaan otettiin kamerat kantoon ja lähdettiin metsästämään sinivuokkoja. Samalla tuli räpsittyä kuvia kaikesta muustakin.


Montaa askelta ei ehtinyt metsän sisuksiin ottaa, kun piti pysähtyä heti kuvaamaan. Aurinko paistoi puiden välistä osuen vanhan metsän pohjalle. Harva asia on kauniimpi näky kuin aurinko, joka paistaa metsään tuolla tavalla.


Ilta oli ihana. Oli lämmintä, ei tuullut kuten Turussa yleensä ja linnut lauloivat. Ei ollut kiire mihinkään, kun oli perjantai-ilta. Pieni leppoisa metsälenkki rentoutti sopivasti työviikon jäljiltä, suosittelen kokeilemaan!

Nyt on pakko herätä todellisuuteen näistä kuvista ja kiskaista loput kahvit TPS-mukista naamariin. Sitten meikkaushommiin vähitellen ja valmistautumaan kuvaushommiin. Hauskaa lauantaita teille!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti