tiistai 24. huhtikuuta 2018

SIELUNHOITOA

Taitaa olla kesä tulossa, kun meikäläisenkin menopeliin on nyt vaihdettu renkaat. Mulla on menny vilkku hajalle autosta tossa viime viikon lopulla ja siitä tietysti sanoin korjaamolla, kun toivoin vian olevan aika näppärästi korjattavissa tai ainakin autojen kanssa väsäävät tyypit tietäisi sanoa mikä pösöä vaivaa. Noh, kommentit vilkusta: "hei se pösö, mä vaihdoin siihen sen lampun, mutta joo ei se tosiaan toimi". Ja keskustelu siis jäi siihen. Odotin jotain lisäkommenttia jatkotoimenpiteistä, mutta sitä ei kuulunut. Seuraavaksi googletin kaikessa hiljaisuudessa renkaanvaihdon valmistumista odotellessa peugeot 407 vilkku ei toimi ja totesin, että tarttee sitten varmaan ite vähän tutkia.

En kuitenkaan vielä tutkiskellut muuta kuin Turun Pernon perämetiköitä. Mut vietiin eilen metsälenkille vetreyttämään sunnuntain jalkapalloilusta kipeytyneitä jalkoja. Metsälenkkeily auttoi muuhunkin kuin vain väsyneisiin koipiin, sillä lintuja on oikein mukava kuunnella. Hoidettiin siis sielu samalla kuntoon.


Tänään täytyy hoidella vähän muuttoasioita eteenpäin siellä missä vielä ennen pääsiäistä asuin. Haaveilen nimittäin öisin tavaroitteni hävittämisestä, joten täytyy varmaan vihdoin alkaa toteuttaa niitä unelmia. Kun päästää irti vanhasta, saa tilaa uudelle. Kevät on uuden elämän aikaa ❤️

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti