torstai 12. huhtikuuta 2018

TÄN HETKEN KOSMETIIKKASUOSIKIT

* postaus sisältää mainoslinkkejä

Mun kosmetiikan käyttö on vuoden sisään muuttunut hieman. Olen vihdoin hyväksynyt sen, että ihoni kaipaa kosteutusta ulkoa päin enkä enää siis pysty elämään ollenkaan ilman kasvovoiteita enkä ilmeisesti edes ilman seerumia. Vartaloani olen edelleen laiska rasvaamaan, mutta tiedostan senkin päivän olevan tulossa, kun en enää voi olla rasvaamatta.

Meikkaamisesta olen ollut kiinnostunut teinistä asti, mutta hillitty olin sen suhteen jo silloin. Rajuimmat meikit olen elämäni aikana tehnyt bilettämään lähtiessä ja silloinkin kokonaisuus on varmaankin aika lähellä jonkun toisen arkimeikkiä. Meikkaamisessa minulla on ollut kausia, kun en oikeastaan ole sitä harrastanut ja sitten taas toisia kausia, kun on tullut sudittua luomiväriä arkenakin. Jälkimmäiseen kyllästyn aina yhtä nopeasti kuin se alkaakin, kun ei se nyt vain oikein ole mun juttu. Arkiaamuihin kuuluu helppous ja nopeus, vaikka viimeksi tiistaiaamuna joku toinen oli laittanut mulle teen hautumaan sillä aikaa, kun lotrasin suihkussa, koska mun aamu näytti kuulemma niin hitaalta. Minusta olin silloinkin nopea, hmph.

Nykyään mun arkimeikki onkin tämä: primer, meikkivoide, puuteri, kulmat, ripsari, korostus ja varjostus. Jos kyllästyn meikkivoidekerrokseen, saatan lähteä liikkeelle ihan oikealla iholla eli pelkän kosteusvoiteen voimin, mikä kyllä vuosien meikkaamisen jälkeen tuntuu välillä hieman hurjalta, mutta on silti toteutettavissa oleva ratkaisu.

Tässä mun tän hetken kosmetiikkalempparit:


1. Kunnollinen huulirasva. Tuossa pääsiäisen aikaan mun nenä ja huulet jotenkin mystisesti halusivat kuoriutua, joten nappasin Keskiseltä jonkun hyvän huulirasvan mukaani. Tämä osoittautui hyvin toimivaksi tapaukseksi.

2. Nina Riccin kausituoksu, ihan paras. Harmittaa, että se on nimenomaan kausituoksu, sillä haluaisin tietysti uuden sitten, kun tuo loppuu. (Googletin ja tätähän jopa myydään vielä ainakin yhdessä nettikaupassa, täältä saa!! Jeiiii!)

3. Primer essenceltä. Vaikuttaa hyvältä! Tuskastuin Smashboxiin ja halusin kokeilla välillä jotain vähän halvempaa, koska essenceä kuitenkin kehutaan usein. Eikä tämä siis yhtään sen huonommalta kyllä vaikuta kuin Smashboxikaan.

4. MACin naamavoide meikin alle, koska suojakerroin 50. Aika pakollinen, jos haluaa suojella ihoaan. Tässä iässä kaikki vanheneminen on ihan perseestä, joten mielelläni säästän ihoani auringolta.

5. NYXin puuteri oli heräteostos (täältä) kuin myös kuvassa sen alapuolella oleva puuterisuti (täältä), mutta nousivat kyllä arkikäyttöön välittömästi.

6. Laveran seerumi (täältä). Kehuttu blogeissa joskus aikoinaan enkä kyllä yhtään ihmettele miksi. Kosteuttaa kivasti eikä tuoksu mitenkään ällöttävältä. Pahoittelen tätä turkulaista lähestymistä asiaan, mutta olen viime aikoina kai kuullut liikaa turkulaisia kohteliaisuuksia (= "ei huono", "ei paskempi"..).

7. Dr. Hauschkan ruusuvoide. Täsmäapu kuoriutuvaan nenään esimerkiksi tai jos oikein janoaa kosteutta, tätä voi hyvin käyttää yövoiteena.

8. MACiltä tuollainen varjostamiseen täydellisesti sopiva puuteri. Kovin neutraali ruskea, jos näin voi sanoa. Omani on sävy C36 matte bronze.

9. Amikan The Wizard! Ihan huikea!! Se toimii hiuksiin jätettävänä hoitoaineena, joka kuivattaa märät hiukset nopeammin. Pakollinen joskus talvella, kun pitäisi lähteä suoraan suihkusta ulos. Tai muutenkin, jos ei koe olevan ok lähteä ulos märillä hiuksilla, toisin kuin minun mielestäni. Nimimerkillä viime viikolla lounastreffeillä märillä hiuksilla, eeh.

Onko meillä samoja suosikkeja? Miten teidän arkiset meikkausrituaalit?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti