perjantai 27. huhtikuuta 2018

TÄN HETKEN SUOSIKKIJUTUT

Muuttosäätämisen keskellä tekee joka toinen päivä mieli viettää niin tavallista arkea kuin tilanne sallii. Mielenterveys ei jotenkin kestä pakkaamista, kun ei tiedä mihin ja milloin muuttaa. Pakko välillä vähän rentoutua ja tehdä muuta, vaikka toki selaan vuokra-asuntoja 24/7 ja odotan edelleen sitä täydellistä kotia.

Keskiviikkona tuli käytyä katsomassa viittä eri asuntoa, joista yksi oli jo melkein sitä mitä pitääkin, mutta ei ihan kuitenkaan. Siinä ei ollut parveketta ja se oli niin matalalla, että liikenteen melu jäi hieman mietityttämään. Luotan siihen, ettei tässä silti tarvitse katuojaan päätyä, vaikkei heti kelpuutakaan niitä ensimmäisiä asuntoja, joita käy katsomassa.

Keventääkseni omaa mieltäni, ajattelin nyt listata just tän hetken suosikkijuttuja. Ne eivät liity muuttamiseen vaan tavalliseen arkeen ja elämään.


1. Kun luonto alkaa heräillä talven jäljiltä. Kevään ensimmäiset kukat ovat aina niin ilahduttava näky. Puihin tulee lehdet ja kohta vihertää koko ajan enemmän. Niin parasta, kun kesä on jo ihan pian täällä!!


2. Mun hiukset on kasvaneet. Haluan ne takaisin pitkiksi ja onkin ollut kiva huomata niiden taas vähän venähtäneen. Jossain vaiheessa pitää taas käydä kampaajalla enkä osaa päättää vieläkö säätäisi vaaleiden raitojen kanssa vai antaisiko vaan kasvaa kesän yli näin. Aurinko vaalentaa kuitenkin ja blondi latva tuntuu janoavan kaiken, mikä sitä vaan ikinä voi vähän kosteuttaa.


3. The Body Shopin mansikkahoitoaine (mainoslinkki). Ei hyvänen aika miten mahtavaa litkua!! Tuoksuu melkein kuin karkki ja haperolatvatkin tuntuvat hoidetuilta pesun jälkeen. Pakko saada samaa sarjaa shampoo (mainoslinkki) vielä.

Hiuksista vielä tähän väliin sen verran, että ne ovat nykyään onnellisemmat kuin ennen. En tiedä johtuuko se pelkästään mansikkahoitoaineesta vai mistä, mutta ne käyttäytyvät kuin luonnonkihara hius ja käpertyvät söpöille kiharoille aina pesemisen jälkeen.


4. Kettukarkkijaffakeksit (mainoslinkki)! Nämä ovat hyviä! Tykkään! Kannattaa maistaa. Voisin kuvitella sopivan hyvin kahvin kaveriksi, mutta niin en ole vielä itse ehtinyt maistamaan, kun en juo kahvia arkisin kotioloissa.5. Valokuvaaminen. Oon vihdoin innostunut taas kuvaamaan enemmän muutakin kuin jalkapalloa. On ihana kulkea luonnossa kameran kanssa, varsinkin jonkun toisen objektiivi kiinni kamerassa. Kuvaamisen myötä olen myös vähän koukussa instagramiin. Pitäisi selata sitä paljon enemmän ja seurata myös enemmän kaikkia huikeita tyyppejä.

Mitä teidän kevääseen kuuluu? Kohta on vappu!!

2 kommenttia :

 1. Oletpas napsinut nättejä luontokuvia! Muutto ei ole koskaan mitään ruusuilla tanssimista, varsinkaan jos ajankohta ja päämäärä ovat vielä yksi suuri kysymysmerkki. Eli välillä on varmasti hyvä hengittää ja unohtaa koko muutto (tai ainakin yrittää).

  Itselläni muutto ei ole (luojan kiitos) tällä hetkellä ajankohtainen, mutta sarjamuuttajana inspiroiduin kirjoittamaan blogini puolella muuttamisen hyvistä ja huonoista hetkistä. Tai no, oikeastaan vain niistä huonoista... :)

  https://aatenarikka.blogspot.fi/2018/04/muutossa-auttava-on-tosiystava-tai.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) Juu pakko kyllä välillä elää ns. normaalia elämää (asun nyt jonkun toisen nurkissa, vaikka mulla olisi se entinenkin koti vielä :D), että jaksaa sitten taas miettiä asuntonäyttöjä ja tavaran läpikäyntiä.

   Mullon just se tilanne, mistä olit kirjottanut, että jotain vanhoja kouluajan papereita puskee joka nurkasta eikä tiedä mitä niille tekisi ja mitä pitäisi säästää jne. Ääää! Mut eikö se siitä sitten, kun tietää milloin muuttaa :)

   Poista