keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

TÄYDELLINEN ASUNTO MISSÄ OLET?

Oi muutto. Olen ihan vaiheessa koko asian suhteen, sillä aluksi en oikein osannut päättää millaista asuntoa olen hakemassa ja nyt, kun tilanne on hieman selkiytynyt, on asuntojen selailu jokseenkin puuduttavaa touhua. Päivisin kesken työpäivän tulee hirveän kärsimätön olo, kun toivoisi sen täydellisen asunnon putkahtavan jostain eteen ja iltaisin selaillessa tarjontaa on vain toiveikas odottamatta silti liikoja.


Haluaisin saunan. Sitten toisaalta samaan aikaan ymmärrän, ettei mun muutto voi olla kiinni siitä onko mun tulevassa kämpässä saunaa vai ei. On valittava jotain joka tapauksessa, kun en nyt vain voi elää montaa kuukautta niin kuin nyt.

Kerrostaloissa liian pitkään asuneena haluaisin tietysti myös parvekkeen, vaikka se nyt oletuksena löytyykin usein. Ei silti aina. Joissakin uusissa kaksioissa on näkynyt maininta ranskalaisesta parvekkeesta. Toisaalta en oikein ole varma mitä sillä parvekkeella tekee, kun nykyisellä parvekkeella olen viettänyt aikaa viimeksi viime kesänä.Sitten on vielä kaikki tietotekniikka. Alkuvuodesta tuli pelattua pari kuukautta lähes joka ilta, vaikkei siitä aina oikein mitään tullutkaan, mutta peliseura oli sen verran viihdyttävää, ettei voinut jättää pelaamattakaan ja tietysti haluaisin pelata sitten taas, kun saan muutettua itseni johonkin. En silti ole ihan varma mahtaako peli-intoni tälläkään kertaa kestää niin hyvin kuin joskus aikoinaan ja voisihan muuttaessa vain päättää, ettei pöytäkoneelle sinänsä tarvitse olla mitään paikkaa. Mutta olisi se nyt silti ihan suotavaa, jos olisi ja sitä paitsi pelaaminen yhdessä jonkun kanssa on kivaa. Tavallaan kaipaisin blogin kirjoittamiseenkin omaa työhuonetta, koska nämä nykyiset ratkaisut eivät elä ergonomian kanssa samassa lauseessa.


Ja mihin sitä sitten muuttaisi? Turku on täynnä hyviä sijainteja ja toisaalta minulle autollisena ihmisenä on aika sama lopulta asuisinko vaikka Raisiossa, Kaarinassa tai ehkä jopa Liedossa. Kääk! Toisaalta Martti on aivan liian ihana, mutta ymmärrän, ettei siltä alueelta asunnon löytäminen ole kovin helppoa, koska moni muukin tykkää asua Martissa. Mrr.

Jotain tarvitsisi keksiä, ettei ihan katuoja kuitenkaan kutsu tai tarvitse muuttaa tuon alimman kuvan tuolille Pernon perämetsiin asumaan. Jos löytäisi asunnon ja saisi muuttopäivän, voisi alkaa ahdistua ihan uudella tavalla kaikesta tavarasta, jonka omistaa.

Kiitos, kun sain avautua, vaikkei minulla tästä aiheesta mitään uutta ja mullistavaa ollutkaan tarjota. Ehkä vielä joku päivä ilmoitan pääseväni elämässä eteenpäin.

2 kommenttia :