keskiviikko 16. toukokuuta 2018

KEVYEMMIN KESÄLLÄ

Pari viikkoa sitten tuli sellainen olo, että tavallinen meikkivoide (mainoslinkki) alkaa olla turhan paksua näin vauhdilla kesää kohti mentäessä ja aloin kaivata CC-voidetta meikkilaukkuuni. Uudesta voiteesta haaveillessani törmäsin sattumalta juuri avattuun uuteen kosmetiikkakauppaan Raision Myllyssä enkä tietenkään päässyt liikkeestä pois ostamatta jotain.

Merkki oli Flormar enkä tiennyt siitä mitään etukäteen, mutta nappasin sitten mukaani mm. CC-voiteen. Se osoittautui erittäin hyväksi valinnaksi. Se jämähtää paikoilleen jotenkin tosi kivasti eikä naamani kiillä töissä ihan välittömästi eikä välttämättä myöhemminkään. Voide on tosi ohutta ja se ihan oikeasti peittää punaisuuden tai tässä tapauksessa siis taittaa sen pois, koska ostamani voide on sävyltään vihreää.


Jos en olisi törmännyt tähän, olisin ostanut Madaran CC-voiteen (jota kyllä edelleen tekee mieli testata ja täältä ainakin löytyy netistä, mainoslinkki!), kun olen tässä muutenkin vihdoin vähän päässyt jyvälle noista Madaran tuotteista. Nyt kuitenkin käytän tuon Flormarin loppuun ennen kuin hankin mitään muuta. Epäilen kyllä vahvasti palaavani tähän tuotteeseen vielä takaisin, sillä vaikea kuvitella parempaa ihan heti.

Mitä CC-voidetta te käytätte vai tuleeko näin hellekeleillä edes meikattua?

2 kommenttia :

 1. Oon vannonut pitkään bareMineralsin complexion rescuen nimiin (on kaiketi lähinnä sävytetty päivävoide). Näillä helteillä huomasin että kiilto pukkaa läpi.
  Tänään sutisin naamaan saman merkin mineraalipuuterit ja selvisin kiillottaa. Voiteessa spf 30 ja puuterissa spf 20.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oikein tiedä sopiiko mulle bareMinerals. Käytin joskus, mutta oli hirveästi ongelmia ihon kanssa silloin. Pitäisi ehkä testata joskus uudestaan.

   Poista