lauantai 5. toukokuuta 2018

TÄLLÄ VIIKOLLA

* postaus sisältää mainoslinkkejä

..olen selannut asuntoja. Aamulla, päivällä, illalla ja unissanikin. Ensin toiveikkaana, sitten masentuneena. Ei mitään hienoa tarjolla, kunnes epätoivoon vaipumisen jälkeen vuokraovesta yhtäkkiä löytyikin yksi aika kiva vaihtoehto ja tässä sitä nyt sitten täytyy odotella ensi viikkoon, että asuntoa pääsisi pällistelemään.

..olen pohtinut instagramin syvintä olemusta. Vapunpäivänä selasin sitä tositarkoituksella ja yritin etsiä uutta seurattavaa, mutta tarjolla oli feedejä, jotka koostuivat ihmisten omista kuvista. Sitten mietin pitäisikö omasta feedistä säätää lähes samanlainen. Mari edestä, Mari takaa, Mari sivulta ja Mari makaa. Ihan hyvä idea? Noin muutenkin haluaisin olla aktiivisempi instassa. Kommentoida muiden juttuja ja muistaa selata sitä enemmän kuin nyt. Kaiken lisäksi olen siirtynyt nykyaikaan ja päivittänyt omaa instastooria aktiivisemmin kuin koskaan! Jos tämän myyntipuheen jälkeen jäit miettimään mistä Marin takaa saa seurantaan, paina tästä.


..olen säätänyt taas kosmetiikan kanssa kiitettävästi. Mun Eleven-tilaus tuli eilen ja sieltä siis paljastui puhdistusmaito, naamarasva ja hiuksiin jätettävä hoitoaine (joka muuten tuoksuu hyvältä!!). Eleveniltä saa vielä tänään -15 % 30 euron ihonhoitotuoteostoksista. Ostin myös isomman putelin mansikkahoitoainetta, sillä The Body Shopissa on kanta-asiakkaille kaikki -20 % 3.-5.5. ja samalla shoppailureissulla Myllyssä huomasin uuden kosmetiikkakaupan Flormar. En tietenkään päässyt sieltä ulos ostamatta jotain. Niin herkullisia tuotteita koko kauppa täynnä!


..olen ulkoillut ihan sopivasti. Tiistaina ja torstaina tuli käveltyä hieman nykysijaintini välittömässä läheisyydessä, kun taas siinä välissä keskiviikkona tehtiin ihan kunnon lenkki Raisionlahden ympäri. Tänään ohjelmassa taitaa olla Littoinen ja ehkä huomennakin jotain riippuen siitä kuinka railakkaasti tämä ilta vietetään.

..olen miettinyt pukeutumista. Taas. Haluaisin vaatekaappiini vaatekappaleita, joita värien puolesta voin käyttää vuodenajasta riippumatta. Vaaleansinistä ja punaisen eri sävyjä. Ja ylipäätäään muutakin kuin mustaa. Plus yhdet harmaat tennarit. Esimerkiksi tällaiset Adidakset. Mmm.

..olen pohtinut työelämää ja ihmisiä siellä. Itseäni niiden ihmisten seassa työelämässä. Miten joillakin ei ole ollenkaan empatiakykyä ja joillakin taas on. Kuinka asiakkaan voi saada nauramaan helposti ja joskus taas ei ollenkaan. Miten ihmiset ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun niin helposti nykypäivänä. Miten kissa kiitoksella elää, mutta ne kaikki kiitokset asiakkailta ovat elintärkeitä.

Mites teillä on viikko sujunut? Instasuosikkeja?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti