lauantai 16. kesäkuuta 2018

AAAAH, LAUANTAI

Olipa taas aikamoista rimpuilua kulunut työviikko. Nyt on aika mahtavaa, kun on viikonloppu ja saa taas levätä. Olen täyttänyt arki-iltani kaikenlaisilla menoilla, kun on pitänyt juosta fyssarilla, tehdä muuttokuormaa ja eilinen meni jalkapallon valokuvaamisen parissa. Ensi viikkokaan ei yhtään helpommalta vaikuta, sillä edelleen joudun käydä näyttämässä niskahartiaseutuani alan ammattilaiselle (mun koko oikea puoli on jossain ikijumissa) ja keskiviikkona on Turun derby.

Tämä mun niskajumiasia on ollut sillä tolalla jälleen, että käveleminen on ollut vähän hataran oloista ja eilen oli kyllä tosi huono olo ennen Kupittaalle lähtemistä. Lähdin kuitenkin, koska en ole kuvannut pitkään aikaan ja toisaalta ajattelin sen olevan vähän vaihtelua näihin mun toimistojumitusistuma-asentoihin. Yläselkä nimittäin kaipaa pientä liikuttelua.

Ensimmäinen tuulenvire Veritaksella veti koko nenän ihan totaalitukkoon (allergiaa?), mutta aika pian pelin alettua tuntui ihan hyvältä hengittää ja päätin sitten kuvata, kunnes tipahdan tuolilta tai jotain muuta vastaavaa. Niin ei kuitenkaan käynyt ja tauolla olo oli jo paljon parempi kuin peliin lähdettäessä. Pyörittelin niskoja vessassa ja rutina varmaan kuului vierasjoukkueen koppiin asti. Kotiin lähdettäessä olin niin virtaa täynnä, että ehdotin miehelle, joka tiskaa tuolla juuri nyt, voitaisko käydä Raision ABC:llä 😂 Niin me sitten käytiin romanttisilla juustohampparitreffeillä Raision ABC:llä 😂 Mahtava paikka!


Nyt aamulla kävin jo kipittämässä tuolla Raision keskustassa asioilla ja seuraavaksi tässä pitäisi varmaan syödä ennen kuin lähden Turun Marttiin. Ajattelin käydä kampaajalla, vaikken tiedä mitä näille haituville uskaltaa tehdä, kun ne tuntuvat harvenevan päivä päivältä. Taitavat raukat kaivata D-vitamiinia vähän kuin emäntänsäkin, kun ei tässä mitenkään liikaa ole tullut kuitenkaan oltua ulkona.

Hauskaa lauantaita! Pysykää tolpillanne!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti