keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

KESÄN COULD DO -LISTA

Kesäkuu alkaa olla jo lopuillaan, kun minä ehdin ensimmäisiä kertoja vähän hengähtää muuttojuttujen ja muiden keskellä. Karvamatolla maatessa ja jalkapalloa tv:stä tuijotellessa hiipii väkisin mieleen se, että nyt on muuten kesä ja kesällä on kiva tehdä eri asioita. Myös toki katsoa jalkapalloa, mutta mieluiten sitäkin tietysti ulkona.

Kun tässä nyt todennäköisesti seuraavan parin viikon aikana saan viimein mun viimeiset kamat siirrettyä pösön perässä entisestä osoitteesta tänne uuteen, on vihdoin aikaa tälle kesälle. Sitten toivottavasti on jo kaikki allergiataistelutkin ohitse ja pystyisi käymään lenkilläkin ilman mitään epäilyttäviä oireita.Tämä kaikki olisi kivaa tänä kesänä:

💛 Ulkoilu! Iltalenkit, juoksulenkit ja pallon potkiminen. Kaipaan niin paljon liikuntaa!! En ole koivun kukkimisen jälkeen ensin ehtinyt lenkille (koska huonekaluliikkeissä kiertely), sitten en ole pystynyt (koska niskat oli niin jumissa, että hyvä kun pysyi pystyssä) ja nyt vaivaa enää lähinnä allergia.

💛 Uiminen. Kyllä ainakin kerran pitää käydä jossain pulahtamassa. Olisi senkin toki voinut jo suorittaa silloin, kun oli toukokuun helteet, mutta ei sitten tullut mentyä.

💛 Futiksen kuvaaminen muuallakin kuin Turussa, mutta suunnitelmissa ei kyllä ole just nyt mitään sellaisia reissuja. Ehkä sitten keksii, kun on enemmän vapaa-aikaa.

💛 Maakuntamatkailu. Kerroin eilen miehelle kenen kanssa asun etten ole koskaan käynyt esimerkiksi Ukissa. Siellä on kuulemma kiva kahvila jossain. Ehkä niitä on montakin? En tiedä, kun en ole käynyt. Olisi kivaa vähän ajella ja käydä eri paikoissa, koska usein niissä eri paikoissa on kivoja kahviloita ja hienoja kirkkoja. Raision ABC ei sekään ole niin paha miltä ehkä kuulostaa.

💛 Pesispelissä käyminen. Piti käydä Raumalla katsomassa akkojen peliä tuossa taannoin, mutta ei sitten kuitenkaan lähdetty. Kupittaan Karjuistakaan ei ole mitään hajua, joten ehkä sitä tulee lopulta käytyä vuosien tauon jälkeen legendaarisella Saarikentällä.

💛 Pakastimen täyttäminen marjoilla. Meillä on ihan hervoton pakastin, jossa on tällä hetkellä pari pussia kasviksia ja 6 litraa jäätelöä.

💛 Jäätelöllä käyminen jokirannassa. Viime kerrasta on jo aika kauan ja pehmis on ihan ylihyvää!!

💛 Kesälomareissu Vimpeliin. Vimpelissä on niin ihanan hiljaista. Se on niin uskomatonta jotenkin, ei sitä oikein ymmärrä ennen kuin pölähtää sinne.

💛 Kirjojen lukeminen. Just tällä viikolla olen nähnyt otsikoita kuinka lukeminen on oikeasti tosi tervettä. Muutenkin jos harrastaa kirjoittamista, pitäisi lukea kirjoja enemmän. Minä luen nykyään ihan laittoman vähän.

💛 Aamuyöllä skumpan juominen ulkona. Se oli aika hauskaa viime kesänä. Tänä vuonna voisi toteuttaa eri seurassa ja eri paikassa, kunhan vaan jossain vaiheessa pitää hauskaa sen verran.Aika tavallisia asioita taisin listata, mutta just nyt kaikki tavallinen tuntuu hyvältä. Parasta on, jos oikeasti on aikaa toteuttaa nuo asiat, sillä tuntuu, että aika vaan taas katoaa johonkin. Tai on kadonnut tässä kesäkuun aikana. Olen lähinnä juossut hierojalla, tehnyt muuttokuormaa, miettinyt mitä söisi ja purkanut laatikoita. Kohta voisi jo jotain muutakin.

Puuttuko mun listalta jotain oleellista? Ootko sä uinut jo?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti