torstai 28. kesäkuuta 2018

KESÄN PARAS TOIMISTOASU

* postaus sisältää mainoslinkkejä

"Pankissa ei sitten olla farkut jalassa töissä eikä olkapäät saa näkyä" tuumasi Järviseudulla 2000-luvun alussa pankinjohtajana toiminut emäntä tomerasti minulle nuorelle tytölle työhaastattelussa, johon olin saapunut juurikin farkut jalassa ja mummon vanha samettijakku päällä. Sain sen kesätyön sekä hyvän ohjeistuksen tulevaisuuden varalle työpukeutumista ajatellen. 

Pidän edelleen kiinni siitä, etten hengaile töissä olkapäät paljaana, vaikka se ilmeisesti nykypäivänä onkin aika vanhanaikainen ajatus. Ainakaan muille ihmisille ei erilaisissa työtehtävissä tunnu olevan mikään ongelma olla ilman hihoja, mutta itse suosin ennemmin t-paitoja kuin hihattomia toppeja. Ehkä roolipelaan itsekseni olevani vieläkin pankissa töissä, vaikka oikeasti olenkin rahtiterminaalin asiakaspalvelutiskillä. Tiski kuin tiski?T-paita on helppo valinta, mutta entä sitten, kun tulee kunnon helteet eikä halua laittaa farkkuja? Itse olen jo monta vuotta pitänyt maksihameita parhaina vaihtoehtoina hellekeleille. Toimistoissa usein kuitenkin toimii ilmastointi, joten vähemmissä vaatteissa saattaisi tulla jopa vilu. Niinpä tämänkin kesän paras toimistoasu on ehdottomasti Vero Modan maksihame ja t-paita. Aamuisin otan mukaan mustan collegepaidan, jos sattuukin tulemaan kylmä.Nettikaupoissa on alet kuumana niin kuin tämä meidän kesäkin täällä Suomessa, joten nyt on hyvät hetket hankkia vielä maksihame omaan vaatekaappiin, jos sellainen sattuu uupumaan. Täältä pääsee Nellyn alen hameisiin (tää Vilan hame on ainakin ihana!) ja täältä Bestsellerin (kaikki parhaat maksihameeni ovat Vero Modan). Booztin alesta löytyy hameita myös (tällainen ihan perus toimii kirjavampien yläosien kanssa).

kuvat: Maarit

4 kommenttia :

 1. Olis kyllä kiva, jos omissa töissäkin vois käyttää maksihametta. Meillä sen sijaan ei työpaaidan kanssa oikeestaan käy mikään muu kuin farkut tai housut niin välillä on kyllä tosiaankin kuuma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa höh!! Onneksi kesällä voi käyttää vähän kevyempiäkin housuja, kun ainakin tarkenee, mutta eipä helteillä kyllä housut kiinnosta yhtään.

   Poista
 2. Oi kyllä!! Kamppailen toisinaan kesäasujen kanssa paljon enemmän kuin talvi- ja syysvaatteiden, minkä takia olenkin tullu tulokseen että kaikkien kaapista pitäis löytyä maksihame tai -mekko. :D Ne näyttää lähes kaikkien päällä paremmalta kuin esim. minisortsit, mutta tosiaan ainakin iteltäni puuttuu kunnon maksihame. Mekkoja riittää, mutta ne on joko liian hienoja arkeen tai vähän rupsahtaneita jo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Kesällä on just se vähän hankalaa, kun on kuuma, mutta haluaisi kuitenkin pukeutua edes vähän korrektisti. Talvella on niin eri, kun kerroksia saa aina lisättyä.

   Mullon noita hameita paljon paremmin kuin mekkoja ja sit taas haluisin löytää pari kivaa maksimekkoa, koska niitäkin voi käyttää arkena, jos päälle laittaa vaik jonkun sopivan pitkähihasen. Ainakin, jos ne ei oo turhan prameita arkeen :)

   Poista