perjantai 8. kesäkuuta 2018

LUONNONKOSMETIIKKAA + ALEKOODI

* postaus sisältää mainoslinkkejä

Tällä viikolla yhtenä iltana kasvovedellä läträtessä mietin taas kuinka montaa eri ainetta käytän naamaani iltaisin ja se tavallaan ällöttää mua. Silti läträän, koska olen vasta parin vuoden sisään oppinut kunnolla käyttämään voiteita, kasvovettä ja muita litkuja. Ihan hyvä kuitenkin, sillä mieluummin puhdistan ihoni kunnolla kuin jätän yöksi muhimaan mitään kakkaa. Olen vihdoin ymmärtänyt, etten tästä enää ainakaan nuorene ja se, mitä nyt teen ihoni kanssa, näkyy vuosien päästä.

Tässä muutonkaan keskellä en siis ole onnistunut unohtamaan kosmetiikkaa vaan muutama naamavoidepurnukka oli melkein ensimmäisiä asioita, jotka nappasin mukaan uuteen pesuhuoneeseen, jos oltaisi satuttu saunomaan jonain iltana, vaikkei vielä varsinaisesti täällä oltaisi asuttukaan. Niin ei kuitenkaan käynyt, mutta olipahan varakosmetiikat silti valmiiksi hyllyssä ja nyt siellä on toki jo kaikki muutkin aineet, joita käytän päivittäin.Tänään olisi hyvä mahdollisuus päivittää omaa kosmetiikkavarastoa, etenkin jos luonnonkosmetiikka kiinnostaa, sillä Jolie viettää synttäreitä ja heillä on koko normaalihintainen valikoima (lukuun ottamatta muutamia tuotemerkkejä) -15 % koodilla JOLIE6V tämän päivän ajan. Lisäksi Joliella on ilmaiset toimituskulut sunnuntaihin 10.6. asti, mutta tuo -15 % siis vain tänään.

Omia suosikkejani ovat Mádaran tuotteet, joita tähän mennessä olen käyttänyt jopa kahta eri ainetta. Silti, heittämällä ihan parhaita luonnonkosmetiikka-aineita ja itse asiassa tuo Cleansing Milk on paras puhdistusmaito, jota olen naamaani valellut. Se tekee ihosta todella pehmeän ja hoidetun oloisen. Päivävoide taas on olemukseltaan aika pirteä, joten se viimeistään herättää, jos suihku ei sitä vielä tehnyt. Silmänympärysvoidetta pohdin kauan ja lopulta tilasin Mia Höytöä enkä kyllä yhtään ole sitä katunut. Voi olla, että tuon hankin joskus uudestaankin, vaikka silmänympärysvoiteet ovat vähän kuin ripsivärit - aina täytyy vaihtaa.

Jos millään tänään ehdin itse shoppailemaan, taidan ostoskoriin sujauttaa kiinnostavaa islantilaista luonnonkosmetiikkaa Sóley Organicsia. Ainakin mun kasvovesiosasto kaipaisi vähitellen täydennystä, joten tämä voisi sopia puteliviidakkooni erittäin hyvin. Jää siis nähtäväksi muistanko illalla enää itse koko tarjousta, koska tekemistä riittää, mutta hyödyntäkää te ihmeessä. Kosmetiikkaa kuluu aina.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti