torstai 14. kesäkuuta 2018

MAAILMAN PARAS PETIVAATEMATERIAALI

Parhaita ostoksia tuntuvat olevan ne, joita jaksaa kypsytellä rauhassa. Käännellä ja väännellä, ihmetellä ja miettiä olisiko se tämä vai kuitenkin joku muu. Aikaa siihen toki saa kulumaan kauemmin, kun samassa kaupassa saattaa käydä pyörimässä montakin kertaa puhumattakaan netin selaamiseen kulutetusta ajasta. Netti toki mahdollistaa nopeat päätökset, mutta nopeus ei silti aina ole hyvä asia.

Kun me jaksoimme kiertää huonekaluliikkeitä ähkyyn asti toukokuussa, saimme lopulta tehtyä hyvän sänkyvalinnan. Eri sänkyjä ja sijauspatjoja tuli testailtua sen verran, että lopullisen päätöksen tekeminen oli helppoa ja nyt saa nauttia, kun sänky on huolella valittu. 

Sänky toimitettiin aika nopeasti ja lakanan hankinnan kanssa sitten meinasikin tulla kiire. Tai tulikin. Sain hankittua meille lakanan juuri ajoissa, jotta päästiin nukkumaan uuteen sänkyyn heti samana iltana, kun sänky tuli. Hankintani oli omaan makuuni hieman hintava, mutta jotain, mitä olin aina halunnut testata.Pellavalakanat nimittäin! Ihastuin pellavaan, kun ohimennen hiplasin Finlaysonin liikkeessä heidän pellavapussilakanoitaan ja sen jälkeen mietin voisinko löytää jostain netistä pellava-aluslakanan. Lopulta ostin lakanan ihan liikkeestä, kun sen kanssa tuli sen verran kiire. Mietin myös monta päivää pitäisikö ostaa ensihätään ihan vaan perinteistä puuvillaa, mutta en viitsinyt, kun olin jo lähes päättänyt toisen lakanan olevan pellavaa ja toisen puuvillasatiinia.

Puuvillasatiinihan on maailman ihanin petivaatemateriaali, mutta uteliaisuuteni pellavaa kohtaan on välillä kasvanut joidenkin blogipostausten myötä. Nyt voin todeta niiden kaikkien pellavapetivaatteiden puolesta liputtaneiden bloggaajien olleen niin oikeassa, pellava on vähintään yhtä ihana materiaali kuin puuvillasatiini, ellei jopa ihanampi!


Ootko sä nukkunut pellavalakanoissa? Mitä mieltä?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti