maanantai 18. kesäkuuta 2018

MILTÄ MEILLÄ NÄYTTÄÄ NYT

Nyt tulee jotain niin marimaista kuin vaan voi olla. Minähän voisin blogata vain siloiteltuja ja siistejä kuvia, mutta nyt tulee kyllä ihan sitä itseään. Rakastan valokuvata asioita juuri niin kuin ne ovat, koska silloin kuvissa on mielestäni elämää. Valkotaustaiset asetelmat toki miellyttävät silmää nekin, mutta ne sitten erikseen omassa kategoriassaan. Niiden paikka on jossain ihan eri postauksessa kuin tämä. Tässä postauksessa aion nimittäin nyt esitellä teille asuntoamme hieman.


Heti eteisestä alkaa muuttokaaos, ettei totuus unohdu aina kotiin tullessa. Lattialla makoileva matto on omaa ja mummoni käsialaa, kyllä. Ja sen lopullinen sijoituspaikka ei tule olemaan eteinen, se vain tuli tänne ensimmäisten tavaroiden joukossa, jottei laatikoita tarvisi suoraan laminaatille istuttaa. Eteiseen se sitten jäi, kun sänkyä tuotiin, sillä kuljetusliikkeen miehet tietysti paukkaavat aina tupaan kengät jalassa. Hyllykköön on tarkoitus laittaa nappikset pallon kaveriksi ja jokin kori mainospostia varten.

Eteisestä suoraan näkyy huone, jonka nimi on Patton-huone. Älkää kysykö! Tai jos kysytte, kerron tämän: Pattonit ovat niitä panssarivaunuja, joilla ajelimme kevättalvella yhdessä. Illan viimeinen hidas jne. Sama suomeksi: huoneesta tulee työhuone, pelihuone, tietokonehuone ja minun vaatehuone.


Eteisestä ja Patton-huoneesta oikealle näkyy seuraava:Käytävän oikealla puolella olisi pesuhuone, josta en ottanut kuvia nyt ollenkaan ja vasemmalla keittiö. Se on ihana.
Keittiöstä näkyy suoraan olohuoneeseen. Sieltä puuttuu sohva vielä pahimmassa tapauksessa kuukauden verran. Täytyy toivoa, että tehtaalla tiedetään kahden futisihmisen kaipaavan kovasti sohvaa ja he saisivat sohvan kursittua kasaan odotettua nopeammin.
Makkarissa on sama meininki kuin viime viikollakin. Minun hiusosastollani ei, kävin nimittäin lauantaina kampaajalla. Kesäblondi on hiusteni nimi ja tykkään kyllä ylipaljon Unikin Liinun hiustaiteesta.

Kovin on siis vaiheessa tämä täällä ja tulee olemaan vielä hetken. Mulla on vielä mun koko vaateosasto, kirjat ja muutama astia kantamatta tänne enkä halua edes ajatella mitä muuta pientä sälää omistan. Onneksi pian on juhannuksen vapaat, joten ehkä asiat edistyvät sitten taas enemmän. Ihanaa, kun on kuitenkin jo päässyt asumaan tänne uuteen osoitteeseen ja vaikuttaa siltä, että muutto on joskus jopa ohi!

En uskalla kysyä miltä tämä näyttää teidän silmäänne, kun tiedän kuvissa näkyvän vain sotkua, kääks! Sen sijaan toivotan teille hyvää alkavaa juhannusviikkoa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti