tiistai 5. kesäkuuta 2018

PIENIÄ SISUSTUSHAAVEITA

* postaus sisältää sisustushaaveita ja mainoslinkkejä

Ainahan sitä joku asia mielessä pyörii ja tällä hetkellä se kaikista kuumin juttu mun päässä on sisustaminen! Muhun iski kauhea sisustusvimma sillä hetkellä, kun mä mietin Sotkan myyjän kanssa eri värisävyjä tulevaan sohvaan liittyen enkä oikein malttaisi odottaa pääseväni miettimään uuteen kotiin ihan tositarkoituksella mitä asioita asennan mihinkin ja missä värissä. Pienempiä huonekaluja meiltä puuttuu vielä, siis kaikkea sellaista säilyttämiseen tarkoitettuja. En esimerkiksi yhtään tiedä missä mun Harry Potterit aikoo asua ja näkisin unia erilaisista harmaista arkuista, ellen näkisi unia kaikesta tyhmästä, kuten sorsan näköisistä albatrosseista tai vedenpaisumusta seuranneesta kovasta tuulesta, joka vei puista lehdet jo kesäkuun alussa (don't ask).


Näistä tiedän jotain:

Taikurimuki ja Mariskooli olivat selkeitä hankintoja. Mariskoolin nappasin Wikkeltä alle 20 eurolla jo jokin aika sitten ja taikurimukin pyydystin viikonloppuna, kun sattui tulemaan vastaan. Mulla on muumimukeja jonkinlainen kokoelma ja se saa paisua, jos jotain hienoja yksilöitä tulee markkinoille. Toisenkin Mariskoolin voisin vielä hankkia ihanassa turkoosin sävyssä. Luulen, että meidän pienet väripilkut pitkin asuntoa tulevat olemaan juurikin turkooseja.

● Lähes kaikki lamput puuttuvat. Yhden otan mukaani entisestä asunnosta ja sen sijoituspaikka tulee olemaan makuuhuone, kuten kaikissa muissakin paikoissa oli, joissa olen asunut. Eteiseen, toiseen huoneeseen, keittiöön ja olohuoneeseen tarvisi silti jotkut ja voin jo nyt todeta projektin tulevan olemaan haastava. Haluan jotain hienoa, mutta kuitenkin kohtuuhintaista. Jotain tällaista, mutta ei kuitenkaan välttämättä. Tai ehkä tällaista? Näitä mietin siis keittiöön lähinnä.

● Saamme tänään sängyn, mutta lakanat ja yöpöydät puuttuvat. Yhden lakanan jo tilasin, mutta se ei taida ehtiä ihan täksi päiväksi. Yöpöydät voisivat olla jotain tätä lajia, mutta tämäkin vaatii vielä vähän kauppakierroksia.

● Eilen asuntoon muutti mun pieni ja vanha keittiöradio, mutta kieltämättä joku nykyaikainen bluetoothkaiutin voisi kiinnostaa. Esimerkiksi värikäs Pulse 3 -versio 🙊

Tänään olisi tarkoitus siirtyä elämään uuteen osoitteeseen sängyn saapumisen myötä, mutta katsotaan nyt jääkö se lakanoista kiinni. Ehkä mä keksin jotain päivän aikana. Jos on heittää lakanasuosituksia kommenttiboksin puolelle, olisin kiitollinen 🙏

2 kommenttia :

  1. Oon aina ostanut lakanat Ikeasta tai Prismasta :D Hyvin on selvitty.

    VastaaPoista