maanantai 4. kesäkuuta 2018

SAUNA ON SISUSTETTU

Terkkuja kiireisen elämän keskeltä! Tässä on painettu taas monta iltaa ja päivää muuttoon liittyvien asioiden perässä pitkin kyliä. Viime viikon lopulla tuntui kamalalta, kun olin iltavuorossa ja silti joka ilta piti hoitaa jotain asioita. Lisäksi mulla oli lauantaina kuvauskeikka, joten muutto ei hirveästi silloin edistynyt. Sen sijaan eilen kulutettiin taas monta tuntia kaupoissa, kun piti ostella kaikkea pientä uuteen asuntoon.

Vaikka meillä onkin jo avaimet killumassa kaikkien vanhojen avainten seurana avainnipussa, emme vieläkään asu kuitenkaan uudessa osoitteessa. Saimme perjantaina tietää saavamme uuden sängyn tällä viikolla, joten ehkäpä sitten siirrymme elämään uuteen asuntoon ihan lähipäivinä.

Yksi tärkeä asia on sentään jo hoidettu kuntoon. Sauna on nimittäin sisustettu! En vieläkään oikein ymmärrä sitä, että pääsen jatkossa saunaan joka viikko!

Ei enää monen tunnin syväjäätä syksyisten futismatsien kuvaamisen jälkeen eikä pelkkää saunahaaveilua vaan nyt pääsee lämmittelemään milloin vain haluaa! Ihan parasta! Olen asunut viimeksi 5 vuotta sitten saunallisessa asunnossa.

Lisää muuttokuulumisia luvassa taas joku päivä 😊

2 kommenttia :

  1. Sauna on kyllä oikeaa arjen luksusta! Vuoden olen jo asunut saunallisessa asunnossa ja edelleen ihan fiiliksissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :) En kyllä ymmärrä vieläkään kuinka oon selvinny kaikki vuodet ilman saunaa, se on niin parasta ku on sauna!

      Poista