torstai 7. kesäkuuta 2018

TÄÄLLÄ OLLAAN!

Muutto alkaa vihdoinkin olla totista totta. Saatiin sänky tiistaina, joten nyt ollaan pari yötä jo nukuttu uudessa osoitteessa. Ensimmäinen yö jäi hieman lyhyeksi, kun oli niin paljon järjesteltävää, mutta ainakin sängyssä sai hyvät unet.


Tuntuu, että välillä pitäisi ottaa vähän rauhallisemmin ja vähän elää, esimerkiksi lenkkeillä ja keskittyä bloggaamaan muustakin kuin muutosta, mutta se on ollut hieman ongelmallista viime aikoina. Olen nimittäin onnistunut saamaan niskani niin jumiin kuluneen kuukauden aikana, etten vapaa-ajalla suostu ajamaan autoa, koska saattaisin olla vaaraksi liikenteelle. Meinasi lähteä taju autossa viikko sitten, kun oltiin tulossa hakemaan avaimia tähän asuntoon, onneksi en siis silloinkaan itse ajanut. Sunnuntai-iltana yritettiin lenkkeillä, mutta sekin homma jäi ihan kesken, kun ei oikein voinut olla varma pääsenkö omin jaloin takaisin vai en.

Töihin on ollut pakko ajaa ja se onneksi sujuikin joten kuten alkuviikosta buranan voimalla. Oli hieman epäselvää mistä tällainen järjetön huimaus johtuu, mutta kyllähän se syy nyt taitaa tosiaan niskaosastolla olla. Sanoin fyssarille eilen "mun niskat on ehkä vähän jumissa", hän kokeiltuaan hartiaseutuani painotti sanaa "vähän". Totesinpa siinä sitten maatessani, etten näin jumissa ole kyllä vielä koskaan ollut. Melkein jo vähän pelotti pääsenkö makuuasennosta ikinä tolpilleni, kun silmissä näkyi lähinnä tähtiä, mutta niin vaan löysin itseni lyllertämästä kotiin lopulta. Nyt pystyn kääntämään päätäni kunnolla, mutta ulkona viileässä käveleminen ei tuntunut olevan niskahartiaseudun ystävä. Tästä lähtien siis kuljen huivi kaulassa, jos yhtään tuulee.

Kunnon niskajumiavautuminen, saittepa siis jotain muuta luettavaa välillä kuin pelkkää muuttohöpinää. Koitan joskus palata johonkin normaaliin päiväjärjestykseen tämän blogin kanssa. Niskajumin kaveriksi tulee nimittäin pääjumi, jos en pääse välillä kirjoittamaan kunnolla.

Toivottavasti teillä ei ole ihan näin pahoja niskahartiaseudun ongelmia, se ei kannata!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti